Cart is empty
0

Winkelwagen

item(s) - € 0,00

Stropdassen


STROPDASSEN


Stropdassen zijn onlosmakelijk verbonden met overhemden. Daarom verkoopt de Gelder Fashion sinds het prille begin een geweldig aanbod aan stropdassen. Voor al onze overhemden is er een bijpassende stropdas te vinden. We zorgen er voor dat uw outfit zo compleet en uitgekiend mogelijk er uit ziet. We bieden de stropdassen van verschillende merken aan. We hebben de stropdassen van Eterna, Seidensticker en OLYMP. Daarnaast hebben we ook de stropdassen van ons eigen merk beschikbaar. Deze stropdassen maken uw outfit helemaal af. Alle stropdassen van Hemdenonline zijn van 100 procent zijde gemaakt. Wanneer dit niet het geval is, zullen we dit aangeven op de website.


Perfecte das bij uw nieuwe overhemd


Al deze stropdassen passen natuurlijk perfect bij uw nieuwe overhemden. De stropdas is een klassiek accessoire met een beetje een ouderwetse uitstraling. Maar de stropdas komt weer helemaal terug. Na het overlijden van Prins Claus werd er jaren lang bijna geen stropdas meer gedragen. Inmiddels is dat weer anders en komt de stropdas weer helemaal terug. Kijk maar om u heen, de stropdas is aan een ware comeback begonnen. U kunt bijna niet meer zonder stropdas, op veel kantoren en op veel formele gelegenheden wordt nog steeds een stropdas gedragen.


Stropdas maakt het plaatje compleet

Een stropdas maakt uw outfit gewoon af. We hebben een heel groot aanbod aan stropdassen voor u online staan. We raden u aan het aanbod zelf eens rustig te bekijken. Zo kunt u een stropdas vinden die past bij uw overhemden, we garanderen u dat u een stropdas kan vinden die bij uw past.


Stropdassen online bestellen


Al uw stropdassen worden gratis bij u thuisbezorgd wanneer u deze bij de Gelder Fashion bestelt. Daarnaast kunt u uw bestelling ook nog eens achteraf betalen. Makkelijker en betrouwbaarder kan  het bijna niet. Het team van de Gelder Fashion wenst u heel veel online winkel plezier toe.


Wist u dit al van de stropdas?


Er is een man die zoekt duizenden stropdassen. Dit is een kunstenaar die zoekt de dassen voor een spreciaal project. Wist u dat de stropdassen in de politiek erg belangrijk zijn? Neem nu "the state off the Union", Er gaan weken vooraf al discussies welke kleur das Obama zal dragen. Wordt het een rode of een blauwe. Wat denkt u? Het team van de Gelder Fashion heeft ook eens een blog geschreven over welke stropdassen zou u moeten dragen in het najaar. Zelfs de Politie helpt zo nu en dan, Zo waren er onlangs 2 agenten uit Los Angeles die hebben een jonge man geholpen met het knopen van zijn das. Hemdenonline heeft ook handige tips om uw stropdas schoon te houden.

 

Stropdas knopen


Er zijn verschillende manieren om een stropdas te stroppen. Zo is er de dubbele windsor, de enkele windsor, de platte knoop, de italiaanse, er schijnen zelfs 174 manieren te zijn om een stropdas te knopen.

Stropdassen

STROPDASSEN

Hemdenonline heeft een zeer root aanbod stropdassen voor u uitgezocht. Hemdenonline zocht voor u alleen de beste uit. Alle stropdassen zijn 100% zijde, gemakkelijk te strikken, en ideaal te combineren met alle overhemden die Hemdenonline u te bieden heeft. Als u op zoek bent naar een perfect passende das bent u hier dus op het juiste adres. Als u hulp nodig heeft om een das uit zoeken bij uw nieuwe overhemden dan staat het team van Hemdenonline voor u klaar.

Stropdassen van OLYMP

OLYMP heeft naast geweldige overhemden ook een perfect lijn stropdassen. Al deze dassen zijn ideaal te combineren bij al hun overhemden. Ook bij de stropdassen zijn hebben zij speciale fits. Van smal naar breed. En natuurlijk 100% zijde. Met een combinatie van een OLYMP overhemd en das zal u er geweldig uitzien. Bestel voortaan uw OLYMP stropdassen online.

Seidensticker Stropdassen

Natuurlijk heeft ook Seidensticker stropdassen. De stropdassen van Seidensticker zijn zeer klassiek, modieus, kleurrijk en perfect passend bij al hun overhemden. De stropdassen hebben een geweldige kwaliteit, en zijn van 100% zijde. Combineer de dassen van Seidensticker nu met ook een stropdas van dit geweldige merk. Bestel uw nieuwe Seidensticker stropdas nu online.

Goedkope stropdassen

Alle stropdassen van Hemdenonline zijn betaalbaar. Maar Hemdenonline heeft ook een eigen merk. Deze zijn dan ook iets goedkoper dan de merk stropdassen. De kwaliteit is super, en van 100% zijde. Bekijk nu het enorme grote kleuren aanbod wat wij u te bieden hebben. Vindt vandaag nog uw nieuwe combinatie. Combineer uw nieuwe strijkvrije overhemd met een nieuwe das van Hemdenonline.

 

Dassen

 

STROPDASSEN


Hemdenonline heeft voor elk overhemd een perfecte stropdas. Ervaar het grote kleuren aanbod. Alle stropdassen zijn van 100% zijde.


Ervaar onze stropdassen of die van OLYMP of Seidensticker

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc