Cart is empty
0

Winkelwagen

item(s) - € 0,00
Shop By
Color
  1. Oranje
  2. Geel
  3. Magneta
  4. Rood
Prijs
  1. € 29,95 - € 29,95

Stropdassen


STROPDASSEN


Stropdassen zijn onlosmakelijk verbonden met overhemden. Daarom verkoopt de Gelder Fashion sinds het prille begin een geweldig aanbod aan stropdassen. Voor al onze overhemden is er een bijpassende stropdas te vinden. We zorgen er voor dat uw outfit zo compleet en uitgekiend mogelijk er uit ziet. We bieden de stropdassen van verschillende merken aan. We hebben de stropdassen van Eterna, Seidensticker en OLYMP. Daarnaast hebben we ook de stropdassen van ons eigen merk beschikbaar. Deze stropdassen maken uw outfit helemaal af. Alle stropdassen van Hemdenonline zijn van 100 procent zijde gemaakt. Wanneer dit niet het geval is, zullen we dit aangeven op de website.


Perfecte das bij uw nieuwe overhemd


Al deze stropdassen passen natuurlijk perfect bij uw nieuwe overhemden. De stropdas is een klassiek accessoire met een beetje een ouderwetse uitstraling. Maar de stropdas komt weer helemaal terug. Na het overlijden van Prins Claus werd er jaren lang bijna geen stropdas meer gedragen. Inmiddels is dat weer anders en komt de stropdas weer helemaal terug. Kijk maar om u heen, de stropdas is aan een ware comeback begonnen. U kunt bijna niet meer zonder stropdas, op veel kantoren en op veel formele gelegenheden wordt nog steeds een stropdas gedragen.


Stropdas maakt het plaatje compleet

Een stropdas maakt uw outfit gewoon af. We hebben een heel groot aanbod aan stropdassen voor u online staan. We raden u aan het aanbod zelf eens rustig te bekijken. Zo kunt u een stropdas vinden die past bij uw overhemden, we garanderen u dat u een stropdas kan vinden die bij uw past.


Stropdassen online bestellen


Al uw stropdassen worden gratis bij u thuisbezorgd wanneer u deze bij de Gelder Fashion bestelt. Daarnaast kunt u uw bestelling ook nog eens achteraf betalen. Makkelijker en betrouwbaarder kan  het bijna niet. Het team van de Gelder Fashion wenst u heel veel online winkel plezier toe.


Wist u dit al van de stropdas?


Er is een man die zoekt duizenden stropdassen. Dit is een kunstenaar die zoekt de dassen voor een spreciaal project. Wist u dat de stropdassen in de politiek erg belangrijk zijn? Neem nu "the state off the Union", Er gaan weken vooraf al discussies welke kleur das Obama zal dragen. Wordt het een rode of een blauwe. Wat denkt u? Het team van de Gelder Fashion heeft ook eens een blog geschreven over welke stropdassen zou u moeten dragen in het najaar. Zelfs de Politie helpt zo nu en dan, Zo waren er onlangs 2 agenten uit Los Angeles die hebben een jonge man geholpen met het knopen van zijn das. Hemdenonline heeft ook handige tips om uw stropdas schoon te houden.

 

Stropdas knopen


Er zijn verschillende manieren om een stropdas te stroppen. Zo is er de dubbele windsor, de enkele windsor, de platte knoop, de italiaanse, er schijnen zelfs 174 manieren te zijn om een stropdas te knopen.

Hemdenonline

Stropdassen

 

Stropdassen


Hemdenonline heeft een groot kleurengamma aan stropdassen. Dat is wel zo handig want deze stropdassen passen uitstekend bij de overhemden die we aanbieden. U kunt deze stropdassen bestellen op deze pagina. Alle stropdassen zijn van 100 procent zijde gemaakt. Wanneer dit niet het geval is zal dit worden aangegeven. We wensen u alvast veel winkelplezier toe, wanneer u hulp nodig heeft bij het vinden van een mooie en passende das dan staat het team van Hemdenonline altijd voor u klaar.


Bestel nu een stropdas online

 

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc