Cart is empty
0

Winkelwagen

item(s) - € 0,00
Shop By
Color
  1. Beige
  2. Roze
  3. Paars
  4. Blauw
  5. Grijs
  6. Rood
  7. Wit
Prijs
  1. € 39,95 - € 39,95

 

 

OLYMP Stropdassen


Stropdassen zijn een belangrijk- en klassiek accessoire. De afgelopen tijd verkeerde de stropdas in een dip wat populariteit betreft maar de stropdas lijkt weer aan een opmars bezig. We zien de stropdas steeds vaker terug. Ook bij de Gelder Fashion is de stropdas natuurlijk goed vertegenwoordigd. Als overhemdenwinkel zijn we eigenlijk een beetje verplicht om ook stropdassen aan te bieden. Deze stropdassen passen natuurlijk goed bij al onze overhemden. De stropdas wordt altijd in combinatie met een overhemd gedragen. De stropdas wordt om de hals geknoopt waar bij de das onder de boord verdwijnt. Het is een elegante en stijlvolle accessoire die de drager net dat beetje extra stijl geeft. Wij zijn fan van de stropdas en dat zou u ook moeten zijn.


Perfectie combinatie tussen stropdas en overhemd


We hebben de stropdassen van verschillende merken in huis. Behalve ons eigen merk verkopen we ook de stropdassen van OLYMP, Eterna en Seidensticker. Deze merken kent u natuurlijk van de overhemden die zij maken. Hoe gemakkelijk is het dat deze merken ook zelf stropdassen maken? Het combineren van overhemden met deze stropdassen moet een makkie zijn. Het aanbod bestaat uit verschillende kleuren en maten, er is dus voor ieder wat wils.

 Heeft u nog geen OLYMP overhemd om te combineren met uw nieuwe stropdas, bekijk dan het enorme aanbod van OLYMP overhemden dat Hemdenonline u te bieden heeft.

 

Diverse stijlen stropdassen van OLYMP


De stropdassen van OLYMP zijn elegant en stijlvol. We hebben deze stropdassen in verschillende modellen beschikbaar. De OLYMP Regular modellen zijn 7 centimeter breed en hebben een klassieke uitstraling. De OLYMP Slim dassen zijn dunner namelijk, 6 centimeter breed, en zijn daardoor wat moderner. Daarnaast hebben we ook nog de Superslim dassen, deze zijn 5 centimeter breed. Deze dassen passen goed bij de Level 5 overhemden van OLYMP. De Regular Fit staat vooral goed bij Luxor of Tendenz overhemden van OLYMP, evenals de Slim dassen. Bekijk nu zelf ons aanbod aan stropdassen op onze pagina, ervaar zelf de kwaliteit van deze geweldige stropdassen van OLYMP. We wensen u alvast veel winkelplezier toe!
Olymp


OLYMP Stropdassen


OLYMP heeft zelf een geweldig aanbod aan stropdassen. U heeft de keuze uit drie verschillende soorten dassen. De Regular Fit is het breedst en is 7 centimeter breed. Daarna komt de Slim Fit, deze dassen zijn 6 centimeter breed en zijn wat moderner. Wie nog smallere dassen wilt moet kiezen voor de Superslim Fit van OLYMP. Deze stropdassen zijn maar 5 centimeter lang. Natuurlijk passen de stropdassen op deze pagina goed bij de overhemden van OLYMP, ze zijn immers van dezelfde maker afkomstig.


Bestel nu uw een OLYMP stropdas bij uw nieuwe overhemd online

 

 


 

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc