Cart is empty
0

Winkelwagen

item(s) - € 0,00
Shop By
Color
  1. Zwart
  2. Blauw
  3. Grijs
  4. Rood
Prijs
  1. € 29,95 - € 29,95

Seidensticker stropdassen

 

Seidensticker stropdassen


Stropdassen worden al eeuwenlang gedragen. De allereerste vorm van de stropdas werd al in het Romeinse Rijk gedragen door senatoren. Daarom is de stropdas nog altijd een statussymbool. Dat maakt de stropdas een klassiek en belangrijk accessoire die nog altijd gedragen wordt. Hemdenonline is een overhemdenwinkel en daar mag de stropdas natuurlijk niet ontbreken. De stropdas is onlosmakelijk verbonden met het overhemd. Wie de stropdas goed draagt geeft zijn outfit meer stijl en elegantie. Het is nog altijd een geweldige accessoire. Wij van de Gelder Fashion vinden dat elke man een stropdas in zijn kast zou moeten hebben. Daarnaast maakt de stropdas een enorme "come back"


Elegante Seidensticker stropdassen


De stropdassen van Seidensticker zijn elegant en stijlvol en hebben een geweldig ontwerp.  Heeft de keuze uit twee verschillende soorten stropdassen. De Seidensticker Splendesto stropdassen zijn het breedst. Deze zijn 7 centimeter lang. Daarnaast hebben we de Schwarze Rose, deze zijn wat moderner en zijn 6 centimeter breed. Het fijne aan deze dassen is dat ze goed bij de overhemden van Seidensticker passen.  Zie er nu altijd perfect uit met een combinatie van een geweldig overhemd en passende das van Seidensticker. Het team van de Gelder Fashion staat klaar voor al uw vragen en opmerkingen en wenst u heel veel online winkel plezier toe. Ervaar de kwaliteit van deze dassen nu zelf!


Overige stropdassen


de Gelder Fashion heeft stropdassen van verschillende merken in huis. We hebben een eigen merk stropdassen maar daarnaast hebben we nog veel meer te bieden. We verkopen ook de stropdassen van OLYMP, Eterna en Seidensticker. Deze merken kent u natuurlijk van de geweldige overhemden die zij maken. De stropdassen van deze merken passen daar natuurlijk perfect bij. Niet alleen qua ontwerpen maar ook wat de kwaliteit betreft. Het combineren van deze overhemden met bijpassende dassen zou niet moeilijk moeten zijn. Uit het grote aanbod kunt u altijd een keuze maken die bij u past.
Seidensticker stropdassen online bestellen


Bestel naast uw overhemden de stropdassen van Seidensticker bij de Gelder Fashion Wij versturen GRATIS, u heeft 30 dagen bedenktijd, we hebben het laagste retouren percentage omdat we elke order handigmatig nakijken, en u kunt veilig achteraf betalen per acceptgiro. Wilt u advies over een stropdas of een overhemd bel dan gerust even op: 070-3040995.


Seidensticker stropdas bij een Seidensticker overhemd


De stropdassen van Seidensticker zijn perfect en elegant. Deze passen natuurlijk perfect bij de geweldige overhemden collectie. Bekijk daarom nu ook even het Seidensticker overhemden assortiment, en ervaar de kwaliteit, elegantie en het enorme aanbod.

 

Seidensticker

Seidensticker stropdassen


Seidensticker stropdassen

 

Hemdenonline heeft een geweldig aanbod aan stropdassen voor u online staan. Waaronder de geweldige stropdassen van Seidensticker. Deze stropdassen passen perfect bij de overhemden van dit merk. Daarnaast is de kwaliteit natuurlijk ook fantastisch. U heeft de keuze uit twee soorten dassen bij Seidensticker. Bijvoorbeeld de Seidensticker Splendesto stropdassen zijn het meest klassiek. Deze stropdassen zijn 7 centimeter breed. Daarnaast hebben we ook de Schwarze Rose stropdassen. Deze dassen zijn wat moderner en zijn 6 centimeter breed. Bekijk op deze pagina alle stropdassen uit deze collecties.


Bestel bij uw prachtige Seidensticker overhemd nu ook een stropdas

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc