Cart is empty
0

Winkelwagen

item(s) - € 0,00

Manchetknopen


Manchetknopen


de Gelder Fashion biedt u prachtige manchetknopen aan in verschillende vormen, kleuren en merken. U kunt deze manchetknopen allemaal op onze website bekijken. Dankzij het brede assortiment aan kleuren zijn de manchetknopen gemakkelijk te combineren met de kleur van het overhemd of stropdas. Dit geldt des te meer voor de overhemden en stropdassen in onze eigen webshop. Wij verkopen de manchetknopen van verschillende merken. Op dit moment verkopen we de manchetknopen van de merken Lindenmann, Seidensticker en de Gelder Fashion. De manchetknopen die wij u aanbieden zijn zeer geschikt voor overhemden en gala overhemden.  Voor elk overhemd of gala hemd is er een perfect passende manchetknoop te vinden in onze webwinkel.


Manchetknoop is mooi accessoire bij een overhemd

De manchetknoop is een klassieke accessoire dat speciaal gemaakt is voor overhemden. Ze worden, uiteraard, op de mouw gespeld of geknoopt. Dit accessoire mag natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment want we verkopen alles voor heren op modegebied. De manchetknopen zijn gemakkelijk te vinden op onze website. Op de pagina hiernaast kunt u het aanbod makkelijk doorzoeken. Schroom dus niet om zelf op zoek te gaan naar mooie manchetknopen die uw outfit compleet kunnen maken.


Diverse manchetknopen


De manchetknoop is een losse knoop die gebruikt wordt bij een overhemd. De knoop is puur als versiering bedoeld. De manchetknoop is nu een beetje ouderwets maar was vroeger echt een symbool van status. De manchetknoop dient aan de mouw bevestigd te worden. De manchetknopen zijn daarmee altijd zichtbaar. De mouwen van het overhemd moeten namelijk altijd onder het jasje of onder de trui uitkomen. Manchetknopen worden in allerlei varianten verkocht en van verschillende materialen gemaakt. Ze zijn het beste te omschrijven als sierraden voor mannen. Er zijn tegenwoordig ook hele moderne manchetknopen waar bijvoorbeeld een USB geheugenkaart is ingebouwd. Bekijk het aanbod zelf op de pagina hiernaast.


Manchetknopen bij een Smoking overhemd


Manchetknopen worden veel gebruikt bij smoking overhemden of ook wel gala shirts genoemd. Door middel van dit accessoire sluiten de dubbele manchetten perfect en geven de manchetknopen de finishing touch aan uw smoking. Mocht u nog geen Smoking overhemd hebben dan vindt u bij de Gelder Fashion een zeer uitgebreide collectie.


Manchetknopen bij normale mouwen


Tegenwoordig zijn veel overhemden geschikt voor het dragen van manchetknopen. Meestal hebben de hemden dan dubbele knoopsgaten in de manchetten. Dan zijn deze overhemden geschikt voor het dragen van manchetknopen, en hoeft u dus niet persé overhemden met dubbele manchetten te dragen. Veel van de overhemden die de Gelder Fashion aanbiedt zijn geschikt voor manchetknopen.Lindenmann

Lindenmann manchetknopen

Manchetknopen Lindenmann


Deze prachtige manchetknopen van Lindenmann zijn een oogstreling bij uw overhemden met dubbele manchet. De manchetknopen van Lindenmann zijn er in verschillende kleuren en vormen. Door het brede assortiment aan kleuren zijn de manchetknopen mooi te combineren met de kleur van het overhemd of van de stropdas. U kunt tegenwoordig ook manchetknopen dragen op overhemden zonder een dubbele manchet. De manchetknopen zijn geschikt voor overhemden en gala hemden. Met De manchetknopen van Lindenmann maakt u uw nieuwe outfit helemaal af.


Bestel nu uw manchetknopen online!

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc