Cart is empty
0

Winkelwagen

item(s) - € 0,00
Blader door
Categorie
  1. Shirt Case (0)
  2. Badjassen (0)

Shirt Case


Shirt Case


Mensen die onderweg zijn weten er alles van: het meenemen van overhemden onderweg is niet altijd even makkelijk en risicoloos. Een overhemd moet schoon en zonder kreuken gedragen worden. Wanneer je onderweg bent, of op het werk, en je maakt vlekken op je overhemd ben je vaak de klos. Een schoon overhemd is niet altijd voorhanden en dat is vervelend. Iedereen wilt er netjes en professioneel uitzien op het werk, dat is heel normaal. Het meenemen van schone overhemden kan een optie zijn maar ook dit is niet zonder risico’s. Het meenemen van overhemden in de auto of een tas kan leiden tot kreuken in het overhemd. Dit is natuurlijk net zo onprofessioneel als vlekken in het overhemd.


Shirt Case Ideal voor onderweg


Daar is nu een uitstekende oplossing voor want de Shirt Case is gemaakt om overhemden zonder kreuken en beschermd te vervoeren. Zo blijven uw overhemden altijd netjes onderweg en heeft u dus altijd een mooi en schoon overhemd over. Heel handig wanneer u per ongeluk vlekken maakt in uw mooie overhemd.
Kreukvrije overhemden op locatie


De shirt case is echt een zeer handige koffer voor de reiziger die zijn overhemden graag netjes en kreukvrij inpakt. De shirt Case is in 3 kleuren beschikbaar. We hebben zwarte, zwart met groene en zwart met witte Shirt Cases voor u ter beschikking. Bekijk hieronder hoe gemakkelijk de Shirt Case is te gebruiken. Het filmpje vertelt u eigenlijk alles wat u moet weten over de Shirt Case. We raden u de Shirt Case van harte aan omdat we uit ervaring weten hoe gemakkelijk het werkt. Daarnaast past deze case bij de strijkvrije overhemden die we aanbieden. Onderweg moet deze ook zonder kreuken blijven. Bekijk de Shirt Cases op deze pagina en bestel ze online. Ervaar zelf ook het gemak van de Shirt Case.


Overige

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc