Cart is empty
0

Winkelwagen

item(s) - € 0,00

Vlinderdas


Vlinderdassen 


De vlinderdas is een klassiek accessoire. De vlinderdas is vergelijkbaar met de stropdas maar hij is eigenlijk iets chiquer dan de stropdas. Hij wordt ook vooral op feestelijke en chique gelegenheden gedragen. de Gelder Fashion heeft een mooi en groot aanbod aan vlinderdassen beschikbaar. Deze kunt u natuurlijk allemaal online bestellen. De vlinderdas is volgens ons een mooi accessoire. Helaas heeft de vlinderdas een beetje een ouderwetse en oubollige uitstraling. Daarom wordt de vlinderdas minder gedragen dan vroeger. Erg jammer want dit accessoire verdient het om meer gedragen te worden.


Strikje

De vlinderdas, ook wel strik genoemd, is dus een soort das. Hij wordt om de boord van het overhemd gedragen. Een vlinderdas wordt ook wel strik genoemd omdat hij vaak in een strik wordt geknoopt in de vorm van een vlinder. Daarom worden de termen vlinderdas en strikje door elkaar gebruikt. Met deze termen bedoelt men dus altijd hetzelfde. De vlinderdas is vaak van zijde gemaakt. Maar er zijn ook uitvoeringen van katoen, zijde of polyester, bij hemdenonline vindt u alleen katoen of zijde. De vlinderdas wordt vooral als avondkleding gedragen. Denk aan chique feesten met een speciale dresscode. Vaak is de vlinderdas dan zelfs verplicht. Men kan kiezen voor een zwarte of witte vlinderdas. Voor de meer informele gelegenheden kunt u ook kiezen voor meer kleurrijke vlinderdassen.


Groot assortiment strikjes

We hebben een groot assortiment aan vlinderdassen online staan. Bekijk de vlinderdassen op deze pagina en zoek een das uit die bij uw smaak past. Let goed op de dresscode want deze vertelt u wat voor strikje u moet dragen. De dresscode wordt vaak vermeld op de uitnodiging. Vlinderdassen staan het mooist bij gala overhemden. Deze kunt u natuurlijk ook bij ons bestellen. De gala overhemden kunt u hier vinden. Het team van de Gelder Fashion wenst u alvast veel winkelplezier en toe!


Hemdenonline

Vlinderstrik

 

Vlinderdassen de Gelder Fashion


De vlinderdassen van de Gelder Fashion zijn van het eigen merk afkomstig. Deze dassen worden vooral op feesten en chique gelegenheden gedragen. Bekijk hieronder het grote aanbod aan vlinderdassen. Er is voor elke dresscode en voor elke stijl wel een mooie vlinderdas te vinden. De vlinderdas heeft een ouderwetse uitstraling maar dit is volgens ons niet terecht. Wij vinden de vlinderdas een geweldige accessoire dat meer gedragen zou moeten worden. Bekijk het aanbod hieronder. Voor vragen kunt u natuurlijk terecht bij het team van de Gelder Fashion!


Bestel nu een strik voor bij uw smoking overhemd online

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc