Cart is empty
0

Winkelwagen

item(s) - € 0,00

Blog

 1. 08-02-2017 00:08

  Help, een Valentijnscadeau?!

  In februari vliegen de hartjes rond ons hoofd en voelt iedereen zich een beetje onder druk gezet. “Schatje, je moet echt niets kopen voor Valentijn.” Geloof het niet. Als u niets koopt, zal uw wederhelft toch teleurgesteld zijn. Ja betekent vaak nee, dat is algemeen geweten. En de zin “Iedere dag met jou is Valentijn” zal u niet redden. Is Valentijn belachelijk commercieel? Ongetwijfeld, maar het kan wel leuk zijn. U hoeft niet voor de vijfde keer op rij te kiezen voor pralines of een bos bloemen. We geven u graag een duwtje in de goede richting.

  Lees meer
 2. 06-01-2017 12:28

  Wat draagt u tijdens een nieuwjaarsreceptie?

  De confetti van oudejaarsavond hangt nog in uw haar en de uitnodigingen voor nieuwjaarsrecepties beginnen zich al op te stapelen. Er is geen tijd om uit te rusten. U wordt nog verwacht op talrijke feestjes om op het nieuwe jaar te klinken. Wij besparen u alvast de moeite om na te denken over wat u moet aantrekken op deze recepties en schotelen u graag enkele ideetjes voor. Wanneer u Google raadpleegt, zal u eindeloze teksten krijgen over de etiquette. Wat vooral belangrijk is, is dat u zich comfortabel voelt met wat u draagt. Zodat u zeker niet te stijf in een kostuum zal rondlopen. Tenslotte is een persoonlijke toets altijd leuk.

  Lees meer
 3. 16-12-2016 15:36

  Hoe maak ik indruk tijdens de feestdagen? - De Black Tie als dresscode

  De kerstfeestjes staan weer voor de deur en dat betekent dat iedereen zijn mooiste kleren uit de kast haalt om er piekfijn uit te zien. Maar hoe maakt u nu echt indruk? Door een pakje met een strik eromheen. En dan hebben we het hier niet over de cadeaus die onder de kerstboom liggen.

  Lees meer
 4. 05-12-2016 22:09

  Zoek niet verder, dit is het ideale kerstcadeau!

  In de nacht van 5 december zal Sinterklaas een hindernisparcours moeten afleggen tussen al de kerstdecoratie. Deze heilige man is het land nog niet uit en de kerstman heeft zijn stempel al gedrukt. Zou Sinterklaas verzekerd zijn bij een ongeval woon-werkverkeer? Ik hoop van wel... Hij zal ongetwijfeld verstrikt geraken in sfeerverlichting, uitschuiven over kerstballen en vele sterretjes zien. Beloon deze man dus maar met een goed biertje en leg de EHBO-koffer klaar. Laat uw vrouw hem vooral niet de eerste zorgen toedienen, want voor u het weet zit zij op de boot richting Spanje met een sangria in haar hand.

  Lees meer
 5. 18-10-2016 17:10

  OLYMP vs Seidensticker

  OLYMP versus Seidensticker  Als we een battle zouden houden tussen deze 2 grote giganten, wie wint er dan? Ik heb eerlijk gezegd geen idee. Maar ik wil graag voor u de voordelen en de nadelen van beide merken eens op een rijtje zetten, om de keuze voor u zo simpel mogelijk te maken.

  Lees meer
 6. 12-10-2016 20:31

  Vacature: Deeltijds verkopen herenmode

   

  Functieomschrijving:

  Vacature herenmodeDe Gelder Fashion is gespecialiseerd in klassevolle herenmode. Momenteel zijn er 2 filialen: Sint-Job-in-'t-Goor en Brasschaat, met daarnaast een webshop. Als familiebedrijf wordt er erg veel waarde gehecht aan persoonlijke service, kwaliteit en de tevredenheid en wensen van de klant. We zijn in volle groei en zijn daarom voor de uitbreiding van ons team op zoek naar een Deeltijds Verkoper.

  Lees meer
 7. 27-09-2016 13:29

  Het grote succes van Desoto-hemden


  Desoto Shirts
  Desoto is een nieuw overhemdenmerk. Waarom is dit merk in korte tijd zo succesvol? Sinds dit jaar is het pas op de Nederlandse en Belgische markt gebracht door de Nederlandse agenturenfirma Trench. Zij zijn dit jaar begonnen met het uitrollen van dit merk, en met succes.

  Lees meer
Asc