OLYMP introduceert de zeer getailleerde, super slim overhemden van 2016

OLYMP Bezner KG (zeg maar gewoon OLYMP) begint het nieuwe jaar met een uitzonderlijk modieuze innovatie. Vanaf januari 2016 gaat de succesvolle fabrikant van herenkleding, zoals shirts, polo's, stropdassen, T-shirts en gebreide kledingstukken en gevestigd in Bietigheim-Bissingen (in het district Ludwigsburg / Baden-Württemberg / Duitsland), de lancering van de nieuwe " OLYMP No. 6 Six Super Slim "overhemden collectie laten plaatsvinden. Deze zinnen zijn redelijk lang dus voor wie het niet kan volgen: OLYMP komt met een zeer trendy collectie die speciaal is ontworpen voor sportieve en stijlvolle mannen die beschikken over een atletisch figuur. OLYMP No. 6 Super Slim overhemden dus. Dat vinden we bij Hemdenonline natuurlijk erg leuk. Het is helaas nog niet bekend of en op welke termijn deze overhemden bij ons in de webwinkel besteld kunnen worden. Houd onze website en onze nieuwsbrieven daarom goed in de gaten zo bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

OLYMP No.6Mark Bezner, eigenaar en CEO van het toonaangevende Duitse overhemden merk, verklaart zijn beslissing om een super slim overhemd te introduceren: " Met de introductie van de OLYMP Level Five Body Fit overhemden enkele jaren geleden was er al een beslissende stap genomen om op een optimale wijze te voldoen aan de veranderende behoeften van de markt in de richting van slim fit kleding. Het economisch succes heeft bewezen dat we waren absoluut goed bezig waren in onze aanpak, dus het is nu tijd om eens te luisteren naar de betrouwbare stem van onze gespecialiseerde retail partners. Met de OLYMP No. 6 Zes Super Slim voor sportieve heren, zullen we nogmaals onze deskundigheid op het gebied van mannen shirts onderstrepen. Met de start van de voorverkoop vanaf midden januari 2016 wordt de nieuwe collectie onder de aandacht gebracht. Daarna zullen de eerste leveringen in het najaar van 2016 plaatsvinden. De OLYMP No. 6 Zes Super Slim zal niet alleen een uitbreiding op de huidige vier collecties zijn, maar ook ons voorraad-programma zal in een gunstige manier hierdoor worden beïnvloed."

De zeer getailleerde OLYMP No. 6 Zes Super Slim business shirts voor sportieve mannen lijkt qua kenmerken veel op de product kenmerken als de OLYMP Level Five reeks. Deze overhemden zijn al enige tijd op de markt verkrijgbaar. Ook bij Hemdenonline. Het meest opvallende verschil met de pasvorm is dat de taillebreedte is verminderd met 6 centimeter bij alle maten. Dit zorgt voor een jonger, modieus koel silhouet die perfect geschikt is voor het tonen van de slanke lichaamsbouw van de sportieve doelgroep. OLYMP No. 6 Six Super Slim wordt ook geproduceerd uit een hoogwaardig en comfortabele stretchstof die bestaat uit 97% katoen en 3% XLA vezels. Deze vezels zorgen voor de stretch. De overhemden behouden dus hun vorm en zijn bijzonder makkelijk te strijken. De nieuwste look voor jonge, modebewuste mannen die niet alleen steeds slanker en fitter, maar die ook graag pronken met hun atletische lichaamsbouw.

"Er is een steeds toenemende vraag in binnen-en buitenland naar de kwaliteit en het comfort van onze premium producten. Onderscheidend design, modieuze stijlen en uitzonderlijke duurzaamheid en het feit dat onze producten makkelijk te onderhouden zijn worden steeds aantrekkelijker voor de klanten. Met de OLYMP No. 6 Zes Super Slim willen we een verdere doelgroep groep consumenten en een nieuwe sales segment vast te leggen. Dit zal ook nog eens ondersteuning voor de toekomstige groei van het merk OLYMP vanaf 2016 op een gerichte manier ", legt Mark Bezner uit. 

OLYMP Bezner KG uit Bietigheim-Bissingen bij Stuttgart is uitgegroeid tot de onbetwiste marktleider voor heren in Duitsland op het gebied van overhemden en is het ervaren van een solide groei, zowel op nationaal en internationaal niveau inmiddels wel gewend. In aanvulling op de OLYMP Luxor comfort fit, OLYMP Luxor modern fit, OLYMP Tendenz regular fit en OLYMP Level Five Body fit, is de OLYMP No. 6 Six Super Slim de vijfde stijl van OLYMP die kan worden aangeboden door deze overhemden specialist in het zakelijke segment.

Hemdenonline is natuurlijk erg blij met de aangekondigde uitbreiding van OLYMP. We hopen daarom dat we snel meer duidelijkheid kunnen geven over deze nieuwe overhemden. Wat in ieder geval duidelijk is geworden is dat deze overhemden in het najaar uitgebracht zullen worden. We zullen de informatie van OLYMP hierover goed in de gaten houden en we laten het jullie meteen weten als er meer duidelijkheid is. Hou daarvoor, zoals eerder gezegd, onze website, blog en nieuwsbrief in de gaten. In de tussentijd kunt u natuurlijk genieten van het bestaande aanbod van OLYMP. Die kunt u alvast via onze website bekijken en bestellen. De overhemden van OLYMP zijn het meest populair. Dit komt door de geweldige kwaliteit en comfort van deze overhemden. Bovendien zijn deze overhemden altijd strijkvrij en gemakkelijk te onderhouden. Voor vragen kunt u ons natuurlijk altijd bereiken, we wensen u in elk geval alvast veel winkelplezier toe! En nogmaals: houd onze website goed in de gaten voor het laatste nieuws!