Ook Seidensticker komt met nieuwe pasvorm

Het zijn spannende dagen in de overhemden wereld. Waar eerder deze week bekend werd dat OLYMP met een nieuwe pasvorm op de markt komt, laat ook Seidensticker nu weten met een nieuw overhemd te komen. OLYMP heeft onlangs de No. 6 overhemden aangekondigd, deze overhemden richten zich vooral op atleten en sportieve mannen. De overhemden zijn namelijk extreem getailleerd. U kunt het waarschijnlijk wel al raden, maar ook Seidensticker komt met een vergelijkbaar overhemd. De laatste jaren zijn getailleerde overhemden steeds populairder geworden. Recht gesneden overhemden worden haast niet meer gedragen vanwege hun ouderwetse uitstraling. Dat is een ontwikkeling waar we alleen maar blij mee kunnen zijn, getailleerde overhemden zijn namelijk een stuk mooier dan de ouderwetse overhemden van weleer. Nu getailleerde overhemden steeds meer in trek zijn bij mannen worden mannen steeds meer bewust van hun uiterlijk. Veel mannen zijn daarom meer met hun uiterlijk bezig. Gezond leven en veel sporten horen daar bij. Dat is inmiddels zo ver doorgevoerd dat mannen steeds slanker worden en daar steeds trotser op worden. Overhemdenfabrikanten zetten daarom steeds meer in op getailleerde overhemden, ze richten zich daarbij op mannen met een slank figuur.

Seidensticker doet dat ook en gaat daar nu ook een stap verder mee. Het gerenommeerde merk Seidensticker zal  voor het komende seizoen opnieuw haar mode deskundigheid aan de wereld laten zien. Dit doet zij door in te spelen op huidige trends. Seidensticker zal komend seizoen namelijk met een heel nieuw overhemd komen. Dit overhemd zal een heel getailleerde pasvorm hebben. Met de invoering van de herfst- en wintercollecties 2016 zal Seidensticker voor het eerst haar nieuwe X-Slim overhemden op de markt brengen. Deze overhemden hebben een taille meting van 94 centimeter (bij maat 40). Daarmee past dit nieuwe overhemd volledig bij de nieuwe trend om overhemden steeds meer getailleerd te maken. Daarnaast blijft Seidensticker hiermee in het spoor van haar concurrent OLYMP. X-SLIM Seidensticker

Deze nieuwe overhemden met de naam X-Slim worden niet zomaar op de markt gebracht. Seidensticker heeft een lange periode gebruikt om de nieuwe collectie te testen, ontwerpen en te verbeteren. Uit deze testen zijn positieve resultaten naar voren gekomen. Seidensticker is van mening dat de X-Slim overhemden nu eindelijk klaar zijn om verkocht te gaan worden. Komende herfst en winter zullen deze overhemden voor het eerst hun weg vinden naar de bekende winkels. Het is nu nog niet bekend of deze overhemden dan ook bij Hemdenonline beschikbaar zullen zijn. De X-Slim overhemden zijn volgens dit merk een mooie aanvulling op de huidige collecties die nu worden aangeboden.

"Mannelijke silhouetten zijn smal. In lijn met de huidige tijdgeest hebben we met het Seidensticker X-SLIM compactprogramma een duidelijke focus gelegd op het lichaam van de zelf bewuste en stijlvolle mannelijke consumenten, zodat de winkeliers optimaal kunnen inspelen op de actuele behoeften van de klant." Aldus Frank en Gerd Oliver Seidensticker, managing partners van Seidensticker groep. Deze twee heren weten wel waar ze het over hebben, ze staan al jarenlang aan de leiding van het bedrijf Seidensticker. Inmiddels is dit wereldwijd één van de grootste overhemden fabrikanten en dus een belangrijke speler in de markt. Bovendien is Seidensticker ook een erg belangrijk merk voor de Duitse economie.

De nieuwe Seidensticker X-SLIM shirts zullen voor het eerst geleverd in de komende de herfst / winter seizoenen 2016 in handel verschijnen. De non-iron shirts zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een natuurlijke stretch. De nieuwe overhemden zijn verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 44. De prijs zal variëren van 49,99 tot 69,99 euro. Let op: dit is wel een adviesprijs.

De X-Slim overhemden zullen een aanvulling zijn op het huidige aanbod van Seidensticker. Op dit moment zijn de volgende collecties van Seidensticker beschikbaar: de Splendesto overhemden, de Schwarze Rose overhemden, de UNO overhemden en de UNO Super Slim overhemden. Die laatste collectie biedt al zeer getailleerde overhemden voor de consument maar de X-Slim collectie zal daar nog een stap verder mee gaan.

Hemdenonline is erg blij met een partner als Seidensticker. Deze overhemden verkopen we al sinds het begin van de online webwinkel en dat heeft ons geen windeieren gelegd. Deze overhemden gaan als warme broodjes over de toonbank en zorgen altijd voor zeer tevreden klanten. Sinds het prille begin van Hemdenonline verkopen we deze heerlijke overhemden. Het succes van Hemdenonline is daarom mede te danken aan de geweldige overhemden van Seidensticker.

Ervaar nu zelf de geweldige kwaliteit van dit merk en bekijk de verschillende collecties op onze website. Zoals we eerder aangaven is het nog onduidelijk wanneer de nieuwe collectie precies verkrijgbaar zal zijn. Hou daarom onze website, nieuwsbrief en blog goed in de gaten. Dan bent u er als eerst van op de hoogte wanneer deze overhemden de verkoop in gaan. U kunt dan als één van de eersten deze mooie overhemden bestellen. Zo weet u zeker dat u dit overhemd niet misloopt. Dat zou natuurlijk jammer zijn. In de tussentijd zijn er nog genoeg overhemden van Seidensticker waar u wel alvast van kunt genieten. Deze kunt u dus op onze website bekijken. We wensen u in elk geval alvast veel winkelplezier toe. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht, en nogmaals houd ons in de gaten voor het laatste nieuws!