Cart is empty
0

Winkelwagen

item(s) - € 0,00
 1. 16-03-2017 20:23

  Doet uw kind binnenkort zijn of haar vormsel, eerste communie of lentefeest? Het wordt ongetwijfeld een prachtige belevenis, maar wat doet u aan op deze bijzonder dag?

  Lees meer
 2. 08-02-2017 00:08

  Help, een Valentijnscadeau?!

  In februari vliegen de hartjes rond ons hoofd en voelt iedereen zich een beetje onder druk gezet. “Schatje, je moet echt niets kopen voor Valentijn.” Geloof het niet. Als u niets koopt, zal uw wederhelft toch teleurgesteld zijn. Ja betekent vaak nee, dat is algemeen geweten. En de zin “Iedere dag met jou is Valentijn” zal u niet redden. Is Valentijn belachelijk commercieel? Ongetwijfeld, maar het kan wel leuk zijn. U hoeft niet voor de vijfde keer op rij te kiezen voor pralines of een bos bloemen. We geven u graag een duwtje in de goede richting.

  Lees meer
 3. 18-10-2016 17:10

  OLYMP vs Seidensticker

  OLYMP versus Seidensticker  Als we een battle zouden houden tussen deze 2 grote giganten, wie wint er dan? Ik heb eerlijk gezegd geen idee. Maar ik wil graag voor u de voordelen en de nadelen van beide merken eens op een rijtje zetten, om de keuze voor u zo simpel mogelijk te maken.

  Lees meer
 4. 12-10-2016 20:31

  Vacature: Deeltijds verkopen herenmode

   

  Functieomschrijving:

  Vacature herenmodeDe Gelder Fashion is gespecialiseerd in klassevolle herenmode. Momenteel zijn er 2 filialen: Sint-Job-in-'t-Goor en Brasschaat, met daarnaast een webshop. Als familiebedrijf wordt er erg veel waarde gehecht aan persoonlijke service, kwaliteit en de tevredenheid en wensen van de klant. We zijn in volle groei en zijn daarom voor de uitbreiding van ons team op zoek naar een Deeltijds Verkoper.

  Lees meer
 5. 27-09-2016 13:29

  Het grote succes van Desoto-hemden


  Desoto Shirts
  Desoto is een nieuw overhemdenmerk. Waarom is dit merk in korte tijd zo succesvol? Sinds dit jaar is het pas op de Nederlandse en Belgische markt gebracht door de Nederlandse agenturenfirma Trench. Zij zijn dit jaar begonnen met het uitrollen van dit merk, en met succes.

  Lees meer
 6. 25-08-2016 09:22

  Prijsvraag Dorpsdag 2016 Brasschaat

   

  Doe mee en win! Het is heel simpel raad het gewicht van de inhoud van de Fashion-Box! Zie de foto hier onder voor de inhoud! Het gaat hier om een strijkvrij modern fit overhemd van Eterna, 2 keer een Bolas underwear en een stropdas. Wat is het exacte gewicht van deze producten bij elkaar.

  Dorpsdag Brasschaat

  Lees meer
 7. 17-08-2016 20:34

  Een nieuwe wand voor de kostuums van Digel

  Het is eindelijk zo ver. De nieuwe wand is geplaatst in de winkel in Brasschaat. Sinds de overname 1 mei is het wachten op deze nieuwe wand van Digel. De mannen van Kraiss hebben eerst 7,5 uur in de auto gezeten. Ze kwamen zo rond een uur of 14.00 onze winkel binnen wandelen. De oude kast stond nog compleet vol. Ze werden dan ook pas aan het eind van de dag verwacht.

  Winkel Brasschaat

  Lees meer
Asc