Cart is empty
0

Winkelwagen

item(s) - € 0,00
 1. 27-02-2017 21:27

  De zoektocht naar een perfecte broek... 

  Iedereen kan eerlijk zeggen dat de zoektocht naar een perfecte broek vaak veel tijd in beslag neemt. Te lang, te kort, te breed, te smal, slechte kwaliteit, geen aangename stof, geen mooie kleur, niet het juiste model,... U staat te zwoegen en te zweten in dat altijd-te-warme-pashokje. En dan heeft u er genoeg van. Geen broek gevonden naar uw zin en u springt terug in uw favoriete broek (die intussen versleten is). Heeft u al eens gehoord van Meyer? Dit merk heeft ongelooflijk veel te bieden. Deze broeken zitten comfortabel en hebben een moderne pasvorm. Nog niet overtuigd? Wij helpen u graag een handje om u wegwijs te maken in de wondere wereld van Meyer. 

  Lees meer
 2. 05-12-2016 22:09

  Zoek niet verder, dit is het ideale kerstcadeau!

  In de nacht van 5 december zal Sinterklaas een hindernisparcours moeten afleggen tussen al de kerstdecoratie. Deze heilige man is het land nog niet uit en de kerstman heeft zijn stempel al gedrukt. Zou Sinterklaas verzekerd zijn bij een ongeval woon-werkverkeer? Ik hoop van wel... Hij zal ongetwijfeld verstrikt geraken in sfeerverlichting, uitschuiven over kerstballen en vele sterretjes zien. Beloon deze man dus maar met een goed biertje en leg de EHBO-koffer klaar. Laat uw vrouw hem vooral niet de eerste zorgen toedienen, want voor u het weet zit zij op de boot richting Spanje met een sangria in haar hand.

  Lees meer
 3. 18-10-2016 17:10

  OLYMP vs Seidensticker

  OLYMP versus Seidensticker  Als we een battle zouden houden tussen deze 2 grote giganten, wie wint er dan? Ik heb eerlijk gezegd geen idee. Maar ik wil graag voor u de voordelen en de nadelen van beide merken eens op een rijtje zetten, om de keuze voor u zo simpel mogelijk te maken.

  Lees meer
 4. 27-09-2016 13:29

  Het grote succes van Desoto-hemden


  Desoto Shirts
  Desoto is een nieuw overhemdenmerk. Waarom is dit merk in korte tijd zo succesvol? Sinds dit jaar is het pas op de Nederlandse en Belgische markt gebracht door de Nederlandse agenturenfirma Trench. Zij zijn dit jaar begonnen met het uitrollen van dit merk, en met succes.

  Lees meer
 5. 22-02-2016 14:51

  Ook Seidensticker komt met nieuwe pasvorm

  Het zijn spannende dagen in de overhemden wereld. Waar eerder deze week bekend werd dat OLYMP met een nieuwe pasvorm op de markt komt, laat ook Seidensticker nu weten met een nieuw overhemd te komen. OLYMP heeft onlangs de No. 6 overhemden aangekondigd, deze overhemden richten zich vooral op atleten en sportieve mannen. De overhemden zijn namelijk extreem getailleerd. U kunt het waarschijnlijk wel al raden, maar ook Seidensticker komt met een vergelijkbaar overhemd. De laatste jaren zijn getailleerde overhemden steeds populairder geworden. Recht gesneden overhemden worden haast niet meer gedragen vanwege hun ouderwetse uitstraling. Dat is een ontwikkeling waar we alleen maar blij mee kunnen zijn, getailleerde overhemden zijn namelijk een stuk mooier dan de ouderwetse overhemden van weleer. Nu getailleerde overhemden steeds meer in trek zijn bij mannen worden mannen steeds meer bewust van hun uiterlijk. Veel mannen zijn daarom meer met hun uiterlijk bezig. Gezond leven en veel sporten horen daar bij. Dat is inmiddels zo ver doorgevoerd dat mannen steeds slanker worden en daar steeds trotser op worden. Overhemdenfabrikanten zetten daarom steeds meer in op getailleerde overhemden, ze richten zich daarbij op mannen met een slank figuur.

  Lees meer
 6. 14-02-2016 19:46

  OLYMP behoud sterke positie in de markt

  In 2015 heeft OLYMP haar positie ondanks de moeilijke marktomstandigheden weten te handhaven. Dat heeft het bedrijf te danken aan een aantal innovatieve uitbreidingen in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan de introductie van OLYMP No. 6 Zes Superslim in het komende jaar (2016). In het boekjaar 2015 behaalde OLYMP Bezner KG een omzetstijging van 5,1 procent. Het kledingbedrijf, gevestigd in Bietigheim-Bissingen (in het district Ludwigsburg / Baden-Württemberg / Duitsland) blijft groeien, blijft groeien en boekte op 31 december 2015 een resultaat van 237,0 miljoen euro. Dit ten opzichte van de € 225.400.000 in 2014. Daar zit dus weer een stijgende lijn in. Tegelijkertijd is het aantal medewerkers  gestegen met 72 mensen. In totaal werken er nu meer dan 750 mensen bij OLYMP. De fabrikant van mannen shirts, polo's, banden, T-shirts en knitwear zal in de toekomst de nadruk nog sterker leggen op de export en meer aandacht schenken aan de ontwikkeling van de individuele buitenlandse markten op een gerichte manier.

  OLYMP logo

  Lees meer
 7. 27-11-2015 21:03

  Seidensticker heeft groot talent in huis

  Het  jaar loopt weer op zijn eind en dat betekent dat de jaarlijkse lijstjes weer hun opwachting mogen maken. Denk bijvoorbeeld aan de top 2000 en de jaarlijkse lijsten met de beste zanger, sporters en ga zo maar door. Ook in Duitsland is men dol op lijstjes en tot onze grote vreugde doet Seidensticker het prima op deze lijstjes. Het Duitse blad Capital noemt Seidensticker bijvoorbeeld in een lijst dat gaat over de top 40 met jonge talenten in het zakenleven. Seidensticker kent u natuurlijk van de geweldige overhemden die u bij ons in de webwinkel kunt bestellen. Dit Duitse merk is erg belangrijk in de overhemdenwereld. Bijna alle grote webwinkels verkopen de overhemden van dit merk.

  overhemd Seidensticker wit

  Lees meer
Asc