Een nieuwe wand voor de kostuums van Digel

Het is eindelijk zo ver. De nieuwe wand is geplaatst in de winkel in Brasschaat. Sinds de overname 1 mei is het wachten op deze nieuwe wand van Digel. De mannen van Kraiss hebben eerst 7,5 uur in de auto gezeten. Ze kwamen zo rond een uur of 14.00 onze winkel binnen wandelen. De oude kast stond nog compleet vol. Ze werden dan ook pas aan het eind van de dag verwacht.

Winkel Brasschaat

Zie de muur rechts. Dat is de oude winkel situatie in Brasschaat.

De mannen van Kraiss dronken snel hun kopje koffie leeg en gingen meteen aan de slag. Eerst de kostuums op een ander rek hangen en al snel kwamen er wat problemen die de mannen niet ingecalculeerd hebben. Maar normaal is ook maar zo gewoon.
 De aardige Duitsers begonnen al snel te zweten maar werkte hard door. De oude wand was loodzwaar en snel toch wel snel van de muur.

Oude kostuum wand

In de foto hierboven staat de oude wand nog! Er stond ook nog een oude kast voor wat hemden in te bewaren. Deze kast was loei zwaar en deze hebben de mannen van Kraiss weer mee terug genomen. Om deze kast op te tillen waar 4 man nodig en een rolwagentje. Maar het is gelukt.

Oude lege wand Brasschaat

Hierboven ziet u een kale wand en zijn de mannen alvast begonnen met de voorbereiding voor het plaatsen van de nieuwe Digel wand. Wat u hier niet ziet is dat de vloer voor een klein gedeelte beschadigd is vanwege het verwijderen van wat oude poten die aan de grond waren genageld. Na wat proffessioneel slijpwerk was de vloer weer egaal. De voorbereidingen konden beginnen. Na de voorbereidingen gingen de mannen naar hun hotel. Om de volgende morgen weer om 8.00 te beginnen.

 

De volgende morgen waren de mannen van Kraiss weer keurig optijd en ging het in een razend tempo voorruit. Digel wand

Op de foto hierboven ziet u hoe snel het kan gaan met de wand. Dit was al redelijk snel. Ondertussen nog een klant geholpen in de keuken die niet bij de paskamers kwam. De wand schiet al echt een eind op. Ondanks de wand nog niet klaar is, is het al gelijk een heel ander gezicht.

Digel wand Brasschaat

 De mannen zijn aan het opruimen en de puntjes op de i aan het zetten. Maar oh wat zijn we blij met de nieuwe wand van Digel. Wat zullen de kostuums er mooi in uit komen. Met die mooie verlichting in de kast precies boven de kleding.

Vooraan zicht nieuwe Digel wand

Hierboven ziet u de nieuwe Digel wand van voren. Hier kunt u goed zien hoe de verlichting in de kast zit. Precies boven de draagbalken van de kostuums. Perfect op de overhemden die schuin op het plankje liggen. En natuurlijk mag het Digel logo niet ontbreken. Daarom brandt dit logo super trots en statig net als de kostuums van Digel.

Digelwand voor aanzicht

Hier boven ziet u nog een lege kast. Er moeten nog een paar kleine zaken gebeuren en dan kan het inrichten beginnen. Beetje afsoffen. De laatste stukken gereedschap verwijderen enz.

Digel wand inspectie

Natuurlijk moet het ook geinspecteerd worden. De grote man van de Gelder Fashion, komt natuurlijk hoogst persoonlijk even een inspectie doen. Dries de Gelder senior kijkt en inspecteert het nieuwe meubel zeer nauwkeurig.

Het is tijd om afscheid te nemen van onze Duitse vrienden van Kraiss. Nog een kopje koffie en een koffie koek en de mannen gaan er weer vandoor nog een uurtje of 7 terug reizen als alles meezit.

Na 5 minuten staan ze weer in de winkel. De mannen hadden vanaf vanochtend 08.00 uur de lichten aan laten staan en konden dus niet weg. Helaas waren er geen startkabels in de buurt dus hebben ze de VTAB of ANWB moeten bellen. Gelukkig werden de mannen al binnen een half uur op weg geholpen.

2 uur na de mannen weg waren kwam DJ. De man van Digel om de shop perfect in te richten. Hij heeft eerst een kwartier stil gestaan om te vertellen hoe mooi die de kast wel niet vond. Wat een perfect verandering dit wel niet was voor onze herenmode zaak in Brasschaat. Mede hierdoor zullen we veel, heel veel digel kostuums gaan verkopen. Wij hopen dit snel te kunnen beamen.

Digel Kostuums brasschaat

Dit is het geweldige resultaat. De Digel wand is klaar en ingericht. Maar vooral klaar voor gebruik. Het eerste kostuum is de volgende morgen al snel verkocht, door een oude klant die het niet eens doorhad dat er een nieuwe wand stond maar wel dat de kostuums erop voorruit waren gegaan.

Wij! de Fam. de Gelder zijn trots op het resultaat, en we hopen u dan ook snel te mogen bedienen aan de nieuwe wand van Digel. Tot snel in Brasschaat.

 

Lees hier het vorige blog over de winkel in Brasschaat

Hieronder nog even een kort filmpje van de nieuwe digel kostuum wand