Herenmode speciaalzaak aan de Bredabaan Brasschaat

Nu vindt u alles als man of voor uw man. Wij spreken ook graag voor uw man. Aangezien wij weten dat mannen als u vaak een hekel hebben aan winkelen. Laat staan het passen van kleding. Daarom ontvangen wij veel vrouwen die graag voor hun man winkelen. Als eenmaal de maat bekend is dan een genot en hoeft u nagenoeg niks meer te passen.

Korte impressie van onze winkel aan de Bredabaam 441 in Brasschaat

 

20 jaar ervaring

Wij, de familie de Gelder is al bij 20 jaar actief in de herenmode. Sinds 1997 zijn wij al actief in de herenmode met een winkel in St-Job. Onze vader is nog steeds actief, en gepassioneerd. Vanwege deze ervaring zien wij vaak in een oogopslag welke maat u heeft. Dit scheelt u weer extra bezoeken aan de pashokjes. U ervaart het winkel bij ons op de Bredabaan als een feestje. Wij schenken daar namelijke een overheerlijke kop koffie. Deze smaakt dan prima bij het passen.

Herenmode Bredabaan Brasschaat

Onze herenmode winkel op de Bredabaan in Brasschaat ligt midden in het centrum. U kunt er voor de deur parkeren, en het parkeren is GRATIS. Wij zijn alle dagen voor u aanwezig behalve op een zondag. De winkel is elke dag geopend van 10.00 t/m 18.00. Behalve op maandag dan zijn we er tot 17.00. We hopen u dan ook snel weer te zien of eens kennis te maken. Op de Bredabaan in Brasschaat kunt u de volgende enthousiastelingen tegenkomen. Dries de Gelder Sr., Dries de Gelder Jr., Kylie de Gelder of Sam Verbueken.  Alle 4 delen we een passie en dat is de herenmode en hebben we dezelfde drive, dat is iedereen er perfect laten uitzien. Want als u er perfect uitziet, dan bent u ons visite kaartje.

Herenmode Bredabaan Brasschaat

Welke merken vindt u op de Bredabaan

Wij willen alleen de beste merken verkopen die garant staan voor kwaliteit, pasvorm en style. Maar wat wij ook belangrijk vinden is dat u er de hele dag perfect bijloopt. Dus strijkvrije en kreukvrije producten is voor ons een must. Om deze redenen vindt u bij ons de volgende merken:

  1. Meyer: Broeken van Meyer zijn een begrip in de regio. Heel veel mannen willen gewoon geen andere broeken meer. En wij delen deze mening van die mannen. De broeken van Meyer zijn van een zeer hoge kwaliteit en hebben uitstekende comfortabele pasvorm. Deze broeken leveren wij in alle maten. Grote en kleine, lange en kortere.
  2. Digel: Kostuums van Digel zijn de ideale werk kostuums maar ook zeer geschikt voor elke andere gelegenheid. Digel levert trouwkostuums, geklede kostuums. De kostuums zijn vaak kreukvaak en leverbaar in verschillende pasvormen(snits). Wat Digel zo bijzonder maakt is dat je bij overal een extra broek van kan bij bestellen of verschillende maten pakken. Bijvoorbeeld een maat 25 broek en een maat 50 jasje. Zo kan iedereen een Digel kostuum dragen.
  3. OLYMP, Seidensticker en Eterna hemden staan voor strijkvrij en kreukvrij, vele variaties in pasvormen, en vele kleuren. Hier in Brasschaat vindt u een zeer ruim aanbod. Voor elke broek van Meyer of kostuum van Digel hebben we een perfect passend hemd voor u.
  4. Mearz & OLYMP: Een trui moet goed zitten en mag zeker niet pluizen. Kies daarvoor een trui van deze kwaliteit. Ook in alle maten leverbaar.
  5. Schiesser: Het ondergoed voor de klassieke man. Wij leveren het hele gamma van Schiesser ondergoed.
  6. Global-5: T-shirts die net iets langer zijn. Deze shirts hebben een perfecte pasvorm en zijn geschikt elke man. Naast Global-5 leveren we ook OLYMP en Schiesser T-shirts.
  7. Bolas & Muchachomalo: Dit is het moderne ondergoed. Deze zeer hoge kwaliteits-boxers zitten perfect en de vrouwen vinden ze geweldig. Dus kom deze selectie eens bekijken en ervaar het zelf.

Dit is een kleine greep van de merken die wij voeren op de Bredabaan in Brasschaat. Naast deze merken leveren nog vele andere producten, alleen maar de beste kwaliteiten.    

De Gelder Fashion
Bredabaan 441
2930 Brasschaat
03-651 85 14
degelderfashion.com


Inmiddels is er een nieuwe wand van Digel geplaatst. Lees hier de Blog daarover.