Zoek niet verder, dit is het ideale kerstcadeau!

 

In de nacht van 5 december zal Sinterklaas een hindernisparcours moeten afleggen tussen al de kerstdecoratie. Deze heilige man is het land nog niet uit en de kerstman heeft zijn stempel al gedrukt. Zou Sinterklaas verzekerd zijn bij een ongeval woon-werkverkeer? Ik hoop van wel... Hij zal ongetwijfeld verstrikt geraken in sfeerverlichting, uitschuiven over kerstballen en vele sterretjes zien. Beloon deze man dus maar met een goed biertje en leg de EHBO-koffer klaar. Laat uw vrouw hem vooral niet de eerste zorgen toedienen, want voor u het weet zit zij op de boot richting Spanje met een sangria in haar hand.

 Bolas ondergoed

Vanaf 19,95 euro te verkrijgen bij de Gelder Fashion

Battle of the fittest

 

Als wij u één tip mogen geven, begin op tijd aan uw kerstaankopen. Anders eindigt u net zoals de Sint met een biertje in uw hand (dat is zo erg nog niet), ingewikkeld in verband (dit is al erger) en een partner die zo gestresseerd geraakt dat u spijt heeft. Spijt, omdat u de Sint niet heeft verzorgd en nu verlangt naar een siësta zonder kerstliedjes. Want geef toe... Kerstinkopen dat is een ‘battle of the fittest’. Sommige mensen hebben geluk en lopen met een kerstlijstje in hun hand op zoek naar hetgene wat de andere persoon heeft opgeschreven. Andere mensen vloeken, schuimen alle winkels af en vinden niets voor die moeilijke oom. Iedereen kent wel zo’n persoon die iedere keer vastberaden antwoordt: “Ik heb alles al, ik weet niets.” Of mannen waarbij ieder jaar opnieuw sokken of ondergoed op het lijstje staan... Wat doen zij hier toch mee? Opeten? Kwijtspelen? Aan de schouw hangen voor de kerstman? Oh neen... Bent u ook iemand die sokken en ondergoed op zijn lijstje zet? Schrijf dan eerst en vooral onderaan deze blog bij reacties waar al uw ondergoed ieder jaar naartoe gaat. Daarna geven wij u tips over wat u dan wel op uw kerstlijstje kan zetten.

 

 sokken eterna     BOLAS duopack

  Sokken van Eterna voor slechts € 12.95                                 Bolas Duopack voor € 34,95

 

Tips voor uw kerstlijst

 

Bent u ook stiekem al een kijkje gaan nemen bij de reacties om meer te weten over het mysterie rond het ondergoed? Dan gaan we nu verder met het opstellen van uw kerstlijstje. Neem de tijd om na te denken wat u graag zou krijgen tijdens de feestdagen. Neen, schrap die fles whiskey al maar. Wat denkt u ervan om eens een cadeaubon te vragen? U moet niets specifieks kiezen, maar kledij kan u inderdaad altijd wel gebruiken. Bij de Gelder Fashion geven ze u daarbovenop nog eens professioneel advies. U hoeft dus geen uren te zoeken naar de juiste maat en geniet van een topservice. Wat wilt u nog meer? De cadeaubon is in beide vestigingen geldig: Sint-Job en Brasschaat.

 

Maar...

  

Hoor ik daar een maar? Dan sluit u perfect aan bij de doelgroep van Bolas: “For men with balls”. Wij dulden tegenspraak. U wil ook dit jaar graag ondergoed? Dan raden wij u het merk Bolas aan. Dit topmerk heeft ondergoed in verschillende vormen en kleuren (de sixpack moet u zelf kweken). Bolas is een Nederlands merk met een unieke aanpak. Bolas staat voor optimaal comfort dankzij de ultrazachte band en stof. Dit merk moedigt zelfvertrouwen aan en door het dragen van dit ondergoed zal je dat ook uitstralen. Bolas heeft ook een collectie limited edition met de skylines van prachtige steden als Parijs, New York, Amsterdam en Londen.

 

 bolas paris

Bolas Limited Edition Parijs voor slechts € 19,95

 

Geheimen delen

 

Genoeg kerstballen en sokken. Ik blijf het een enorme opgave vinden om het ideale cadeau te zoeken voor een man. Mijn stiefvader is kampioen in het geven van lege lijstjes. U mag eens twee keer raden wat hij er dit jaar vol overtuiging heeft opgeschreven... Een cadeaubon van de Gelder Fashion. En dat is niet gelogen, anders krijg ik vannacht de roe en zal ik volgend jaar door uw schoorsteen kruipen om onze lieve Sint te helpen. Dit zou pas een echte straf zijn, ik heb namelijk hoogtevrees.

 

Bron: Bolas
Foto’s: Collectie te verkrijgen bij www.degelderfashion.com of in de winkels de Gelder Fashion (Sint-Job-in-‘t-Goor en Brasschaat)

Geschreven door:
 
Kualitas