Lentefeest & communie
Doet uw kind binnenkort zijn of haar vormsel, eerste communie of lentefeest? Het wordt ongetwijfeld een prachtige belevenis, maar wat doet u aan op deze bijzonder dag?

Beige kostuumBij het woord communie komen de kleuren beige en wit snel op in onze gedachten. De meisjes huppelen rond in hun jurkjes en de mama’s roepen onafgebroken dat ze moeten opletten voor vlekken. Tegen het einde van de avond zien de jurkjes dan ook niet meer wit, maar meer beige...

Houdt u wel van deze lichte kleuren? Dan is deze outfit van Digel een echte aanrader. Een beige broek en blazer met daaronder een simpele witte t-shirt. Dit is bewust kiezen voor comfortabel, maar met een stijlvol kantje aan. Wel opletten dat uw partner niet heel het feest door roept dat u moet opletten voor vlekken.

Blauw

Geen fan van beige, maar wel van wit? En heeft u het ook graag klassiek? Dan kan u kiezen voor een lichtblauwe kleur. Een witte broek geeft u oneindig veel speling bij het kiezen van schoenen en een hemd. Als wij u een tip mogen geven, uw hemd/shirt mag dezelfde kleur hebben als uw blazer. Het zorgt voor een mooi effect. Laat ons hopen dat tijdens het lentefeest of communie de lucht even blauw ziet als uw outfit. 


Jeans"Geef mij maar jeans"
Iedereen kent een man die weigert om een ander soort broek aan te doen dan jeans. Het zit nu eenmaal goed. Spartelt uw partner nog wat tegen? Verras haar dan met een nieuwe jeanslook. Een jeansbroek kan dankzij het bovenstuk perfect voor een upgrade zorgen. Kies voor een kleurrijk hemd en een bijpassende blazer. Krijgt u het benauwd van een hemd? Probeer dan een eenvoudige t-shirt en bewonder uzelf in de spiegel. U maakt het zichzelf wel moeilijker om uw partner te overtuigen met een t-shirt... Succes!

Zonnige dagShort
Tegenwoordig durven we kleuren meer uitspelen. En terecht. Wanneer we denken aan lentefeesten en communies, denken we aan lachende gezichten en zonnig weer. Kinderen ravotten in de tuin, ouders praten bij en genieten van een heerlijk glas wijn. Kan u niet goed tegen de warmte? Kies voor een luchtige outfit. Vele mensen durven een hemd en short niet te combineren, terwijl dit net heel leuk samen kan passen! Het is de kunst om een geklede short te vinden waar een hemd op gedragen kan worden. Een witte short, kleurrijk hemd, een das en schoenen die matchen bij uw outfit. Klaar is Kees.

Stoer


Stoere papa’s

Tijdens deze belangrijke dag van uw kind is het belangrijk om actief deel te nemen. Een potje voetbal is dus niet uitgesloten. Stoere papa’s kunnen voetballen in hun kostuum. Het klassieke kostuum blijft de winnaar op belangrijke gelegenheden. Schaf u een kostuum aan op maat. Het zou jammer zijn mocht u zich vertrappen op uw te lange broek en zo de ‘winning goal’ missen tijdens de voetbalwedstrijd tegen uw familie.

Selfie
Vergeet deze stralende dag niet af te sluiten met een selfie. Daar zijn onze kids tegenwoordig helemaal fan van. Wees de hippe papa, opa, nonkel, broer, neef, ... Let’s take a selfie! 

Selfie

Geschreven door:Kualitas

Bron foto’s: 
https://www.seidensticker.fr/lookbook-seidensticker-7
https://www.digel.de/en/collection