Stage lopen bij Hemdenonline

Ben jij een ambitieuze, sociale student die opzoek is naar een uitdaging? Kun je leuk & foutloos Nederlands schrijven, ben je actief op social media en werk je graag in een gezellige omgeving? Lees dan verder!

 

Hemdenonline is begonnen in 2007 en inmiddels uitgegroeid tot een van de best lopende webshops van Nederland en België in de herenmode branche. Om ons bedrijf te kunnen laten groeien en onze diensten zo goed mogelijk aan te kunnen bieden, zijn wij altijd opzoek naar creatieve studenten.

 

Wij zijn opzoek naar een Marketing & Communicatie stagiaire die ons team kan komen versterken. Bij Hemdenonline draait een stagiaire mee als volwaardig medewerker en zul je dus geen koffie voor ons hoeven halen (mag natuurlijk wel ;-)). Werkzaamheden bestaan onder andere uit het onderhouden van de social media kanalen, het internet af struinen opzoek naar leuke mannenmode nieuwtjes, onderhouden van de website en op een creatieve manier leuke sales activiteiten bedenken. En een verplicht onderdeel tijdens je stage is om met je collega’s om 15:00 een potje tafelvoetbal/dart te spelen.
Hemdenonline is gevestigd aan de Binckhorstlaan 36 in Den Haag. Met 5 a 10 minuten lopen vanaf het centraal station zijn wij goed bereikbaar via het openbaarvervoer. Ons team bestaat uit een jong team mede stagiaires en de vaste medewerker.  

voetbal

 

darten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg jij een mbo 4 of hbo- opleiding in de richting Marketing & Communicatie en heb jij een creatieve kijk op alles wat online te doen is? Wacht niet langer en stuur een mailtje met je C.V. en een motivatiebrief naar:  rinus@menshophere.com 

 

Ik ben Saskia Mobron stagiaire bij Hemdenonline en ik loop hier nu zes maanden stage. Ik doe de opleiding Marketing & Communicatie. Mijn werkzaamheden variëren van items plaatsen op social media tot het onderhouden van de website. Het is altijd erg gezellig op kantoor maar er moet ook gewerkt worden. De combinatie van deze twee maakt het werken bij Hemdenonline ongelofelijk leuk! Op deze manier vliegt de tijd ook voorbij.   

laptop

kantoor