Help, een Valentijnscadeau?!

In februari vliegen de hartjes rond ons hoofd en voelt iedereen zich een beetje onder druk gezet. “Schatje, je moet echt niets kopen voor Valentijn.” Geloof het niet. Als u niets koopt, zal uw wederhelft toch teleurgesteld zijn. Ja betekent vaak nee, dat is algemeen geweten. En de zin “Iedere dag met jou is Valentijn” zal u niet redden. Is Valentijn belachelijk commercieel? Ongetwijfeld, maar het kan wel leuk zijn. U hoeft niet voor de vijfde keer op rij te kiezen voor pralines of een bos bloemen. We geven u graag een duwtje in de goede richting.

Weekendje weg

Het blijft een klassieker, maar het kan jullie allebei deugd doen om er een weekendje op uit te trekken. U hoeft niet een weekend uit te kiezen rond de datum van 14 februari, want alles is volboekt of u betaalt dubbel zoveel dan normaal. Geef de 14de een kaartje waarin staat dat u uw partner een weekendje meeneemt. Verklap de bestemming nog niet, het is net leuk om de spanning op te bouwen.

Olymp

Bent u iemand die signalen opvangt? Dan weet u ongetwijfeld waar uw lief naar verlangt. Een wellnessweekend? Weekendje shoppen in Rotterdam? Romantisch ronddwalen in de straten van Parijs? Rinkelt er nog geen belletje? Dat kan. Sommige partners hebben helemaal geen boodschap aan wellness of citytrips. Ze willen eens iets nieuws proberen of zijn heel avontuurlijk (en daar hoort jagen op koopjes niet bij).

Tegenwoordig kan u in allerlei accommodaties overnachten waar u misschien nog nooit van gehoord heeft:

Overnachten in een luchtbel? Het bestaat. U slaapt in Pont-Saint-Esprit (Frankrijk) onder de sterrenhemel in de vrije natuur. Geen nood, er is vlakbij een douche. U hoeft zich dus niet in de rivier te wassen. Ontdek de streek en geniet ’s nachts van deze unieke ervaring. Prijs? Vanaf 139 euro per nacht. Bent u nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op de website http://www.maisons-bulles.fr/en.

Maison Bulle

Is uw partner verzot op kunst? Dan moet u misschien eens overwegen om in een accomodatie van de Verbeke Foundation te slapen. Bijvoorbeeld CasAnus van Atelier van Lieshout. Dit is een gigantische replica van het menselijke spijsverteringssysteem waarin u vertroeft in ruwe natuurlijke vormen. De kamer heeft een tweepersoonsbed, douche, tafel en toilet. Een overnachting in deze iets-wat-specialere omgeving kost u 120 euro voor twee personen. Inkom van het musem en ontbijt zijn inbegrepen.

CasAnus

Bron: http://www.verbekefoundation.com/bb/

Zijn bovenstaande voorstellen net iets té? Dan is de perfecte combinatie nog altijd een weekendje weg gecombineerd met een bezoekje aan de cinema. Het Figi Hotel Theater is gelegen in Zeist (Nederland) en een uniek ervaring. Verschillende arrangementen zijn te verkrijgen met overnachting, diner en bioscoopticket inbegrepen.

Figi

Bron: http://figi.nl

Lekkere geur, mooie herinneringen

Vaak wordt er parfum gegeven als cadeau, maar wat dacht u om nog eens de parfum te dragen die u tijdens de eerste date aanhad? Uw partner zal deze geur ongetwijfeld herkennen en het wekt altijd een gevoel van nostalgie op. Parfum alleen is niet genoeg voor een geslaagde avond. Wat dacht u om eens lekker te koken? Koken hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Een echte aanrader is www.lekkerensimpel.com. Geen eindeloze ingrediënten die u nadien nooit meer gebruikt, maar echte lekkere en simpele gerechten. Mooie herinneringen kunnen tijdens het etentje naar boven gehaald worden en het is altijd fijn om samen naar foto’s te kijken van jullie avontuur. Vaak beseffen we achteraf pas hoe prachtig zo’n moment was. U zal gegarandeerd genoeg gespreksvoer hebben en nadien kan u afsluiten met wat anders...

Olymp

Nog een fijn weetje over geur en Valentijn: bij de Gelder Fashion ontvangt u bij aankoop van 4 hemden of een kostuum een eau de parfum gratis van OLYMP! Deze actie is geldig tem 14 februari 2017.

Workshop

Zit er in u stiekem een opzwepende danser die zijn partner over zijn been wilt zwieren? Durf jullie eens in te schrijven voor een workshop tango of salsa. Het is een echte aanrader om Valentijn eens over een andere boeg te zwieren. Lukt het u toch niet om de danspassen onder de knie te krijgen? Dan zal u ongetwijfeld heel wat lachplezier beleven samen met uw partner. Let wel even op voor de tenen, deze hoeven niet blauw te zien aan het einde van de workshop.

Outfit

Kiest u voor een weekendje? Of toch maar liever gezellig samen uit eten? Een outfit maakt of kraakt de avond (in combinatie met die lekkere geur en de juiste dansschoenen voor de workshop salsa). Doe eens extra uw best om er netjes uit te zien en verover het hart van uw Valentijn met de juiste outfit.

Kostuum

Plan B

Interesseert Valentijn u totaal niet en heeft u geen zin in een geplande activiteit? Dan hebben wij enkel het volgende nog te zeggen:

 Bolas

Geschreven door:
Kualitas