Cart is empty
0

Winkelwagen

item(s) - € 0,00

Over Ons

de Gelder Fashion (voormalig Suits Direct) is een familiezaak situerend in Sint-Job-In-‘t-Goor en sinds kort ook in Brasschaat.

In 1999 begon Dries de Gelder met een kostuumzaak genaamd Suits Direct op de Handelslei 27 in Sint-Job-in-'t-Goor. Nu, enkele jaren verder heeft dochter Kylie de Gelder de zaak overgenomen en wordt het team versterkt door haar broer Andries de Gelder. Met zijn drieën beheren zij nu 2 winkels en de onlinewinkel.

Gedurende het voorjaar van 2016 hebben we beslist de welbekende kledingzaak Van Noten Top Fashion over te nemen. Hierdoor zijn we dus vanaf heden aanwezig op twee locaties om zo meer heren te bereiken met onze klantgerichte service. Bovendien zijn wij reeds talrijke jaren ook op het web te vinden met een online webshop: www.degelderfashion.com.

Heren kunnen in onze winkels terecht voor voornamelijk kostuums maar wat vele mensen niet weten is dat wij ook over een zeer uitgebreid assortiment aan vrijetijdskleding en accessoires beschikken. Verder zorgen wij ook met alle plezier voor uw trouwkostuum zodat dit een zorg minder is ter voorbereiding van uw speciale dag. de Gelder Fashion (voormalig Suits Direct) is een herenmodezaak waar prijs-kwaliteit van belang is. Wij duiden er op dat de klant het juiste stijladvies krijgt met een persoonlijke aanpak en een nieuwe piekfijne outfit. Verder willen wij meedelen dat de Gelder Fashion (voormalig Suits Direct) bekend is voor het uitgebreid assortiment aan kleding in alle mogelijke maten. Wij gaan van de kleinste maten tot de allergrootste, daarbij horen ook de tussenmaten en lengtematen.

Wij merken dat ons concept voornamelijk bekend staat voor drie opmerkelijke aspecten: strijkvrije hemden en kreukvrije kostuums in alle denkbare maten, een persoonlijke aanpak met een eerlijke service en een uitstekende prijs-kwaliteit.

Mannen kunnen bij ons dus terecht voor kostuums, trouwkostuums, (strijkvrije!) hemden, blazers, riemen, manchetknopen, dassen, strikken en vrijetijdskleding zoals jeansbroeken, geklede broeken, truien, jassen, lederen jassen, noem maar op. Spring gerust maar eens binnen of neem contact met ons op, wij zijn gerust bereid u verder te helpen! Volg ook onze facebookpagina!