Cart is empty
0

Winkelwagen

item(s) - € 0,00

Ruilen & Retourneren

 

RUILEN OF RETOURNEREN

de Gelder Fashion heeft het laagste retouren percentage in de branche. Hier zijn wij echter enorm trots op en onze klanten zijn hier erg blij mee. Maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u toch niet helemaal tevreden bent met uw bestelling.

Dit kan natuurlijk altijd gebeuren, en wij begrijpen dat als geen ander. Daarom heeft u bij de Gelder Fashion geen 14 dagen bedenktijd maar 30 dagen bedenktijd. U kunt dus altijd uw bestelde artikelen ruilen of retourneren. Zonder moeite of gedoe! Let wel even op onze voorwaarden. Voor advies over de maat of pasvorm kunt u ons altijd contacteren per mail (mail@degelderfashion.com of even bellen naar 070-3040995)

Ruilen of retourneren gaat heel gemakkelijk via ons retourformulier. Print ons retourformulier even uit en stuur deze mee in de doos. Hier vindt u het retourformulier voor Nederland en hier vindt het retour formulier voor België.

Bij een ruiling bestaat de kans dat een vervangend product in een andere maat niet meer mogelijk is. de Gelder Fashion werkt namelijk met seizoensgebonden artikelen, waarvan de voorraad beperkt is.

De snelste en makkelijkste manier is om direct een nieuwe bestelling te plaatsen, met de gewenste producten. Dit heeft een groot voordeel voor u. U heeft de juiste artikelen sneller in huis, en wij betalen het aankoop bedrag binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw retour aan u terug. Wilt u echter geen extra betaling doen kies dan voor de optie achteraf betalen van Afterpay.

Onze voorwaarden

 

  • U heeft een retour termijn van 30 dagen na ontvangst
  • Het artikel dient onbeschadigd, ongebruikt en ongewassen te zijn en voorzien van de originele labels
  • Alle labels, kartonnetjes en speldjes dienen mee gestuurd te worden
  • De retourzending moet in een doos verpakt zijn, om enige schade te voorkomen. Gebruik hiervoor eventueel de verpakking waarin u de goederen heeft ontvangen. Eventuele schade tijdens transport is voor eigen rekening.
  • Geopende artikelen die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden blijven uw eigendom, en wij sturen deze artikelen naar u terug en brengen de hiervoor gemaakte kosten in rekening (de verzendkosten)
  • U bent zelf verantwoordelijk voor uw retourzending. Zorg voor voldoende frankering en bewaar daarom uw verzendbewijs en eventuele track & tracecode.


Na controle en indien uw retourzending aan het bovenstaande voldoet stort de Gelder Fashion het aankoopbedrag inclusief de eventueel door u betaalde verzendkosten zo spoedig mogelijk terug (uiterlijk  binnen 14 dagen). U ontvangt het geld terug op de rekening waarvan u betaald heeft.

Verstuur uw artikelen inclusief het retourformulier naar:

 

de Gelder Fashion
Afdeling Retouren
Gravin Juliana van Stolberglaan 31 
Box D71
2263AB Leidschendam

Nederland

de Gelder Fashion
Afdeling Retouren
Handelslei 27

2960 Sint-Job-in-'t-Goor

Belgie

 

Neem gerust contact op voor al uw vragen, vooraf melden per telefoon of mail is niet nodig!