Cart is empty
0

Winkelwagen

item(s) - € 0,00


OLYMP Casual Shirts


Bij Hemdenonline verkopen we niet alleen maar nette en zakelijke shirts. We hebben ook mooie en wat meer non galante overhemden in ons assortiment. Zo ook de Casual overhemden van OLYMP. De kwaliteit van deze overhemden is net zo geweldig als de zakelijke overhemden. Omdat de Casual overhemden een minder grote doelgroep aanspreken dan de zakelijke overhemden is de voorraad wel wat meer beperkt. Wees er daarom altijd snel bij, want ze zijn wat sneller uitverkocht. Ook hier geldt natuurlijk: op = op! Net als de zakelijke overhemden worden deze casual shirts gratis bij u thuisbezorgd. U kunt dus lekker casual op de bank blijven zitten en uw bestelling afwachten.

Casual shirts gemakkelijk online bestellen


Na uw bestelling heeft u dertig dagen bedenktijd. Binnen deze periode kunt u uw bestel retour sturen naar Hemdenonline. Daarnaast kunt u achteraf betalen, u betaalt deze casual shirts dus pas als u zeker weet dat uw bestelling thuis is afgeleverd en u naar tevredenheid stemt.


Pasvormen casual shirts


Zoals u weet levert OLYMP haar overhemden in meerdere pasvormen. Er zijn voor de casual overhemden twee pasvormen beschikbaar. De OLYMP Level 5 Casual overhemden en de OLYMP CASUAL overhemden. De Level 5 overhemden zijn meer getailleerd dan de reguliere overhemden. De truien en vesten van OLYMP passen erg goed bij deze overhemden. Bekijk dat aanbod ook eens als u graag casual overhemden draagt.


Vrije tijd shirts van OLYMP


De Casual overhemden zijn vooral bedoeld voor het dragen in de vrije tijd. Het is natuurlijk ook denkbaar dat er een meer informele sfeer hangt op uw werkvloer. Dan zijn deze overhemden natuurlijk ook een uitstekende keuze. De overhemden zijn met net zo veel aandacht gemaakt door OLYMP. Aan de kwaliteit zal het bij deze overhemden in ieder geval niet liggen. We wensen u alvast veel winkelplezier toe en we zien uw bestelling graag tegemoet!


OLYMP


Naast de casual shirt heeft OLYMP een zeer groot aanbod van strijkvrije overhemden. Bekijk de overhemden van OLYMP hier.


Olymp

 

 

Olymp Casual Shirts


De OLYMP Casual overhemden bieden net zo veel kwaliteit en comfort als de zakelijke collecties van OLYMP. Het verschil is dat deze overhemden speciaal bedoeld zijn als casual of vrijetijdskleding. Deze overhemden zijn in twee pasvormen beschikbaar: OLYMP Level 5 Casual en OLYMP Casual. De Level 5 overhemden zijn getailleerd. Deze overhemden zijn bedoeld voor mannen met een gemiddeld postuur. Deze casual shirts zijn bedoeld voor de vrijetijd maar er zijn ook genoeg werkgevers die wat informeler zijn, dan zijn deze overhemden van OLYMP natuurlijk ook een goede keuze!


Bestel nu uw nieuwe casual shirts online


Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc