Cart is empty
0

Winkelwagen

item(s) - € 0,00

Eterna Overhemden


Collectie van Eterna overhemden

Op deze pagina kunt u alle overhemden van het merk Eterna bekijken. Dit Duitse merk is een favoriet van Hemdenonline. U kunt bij ons alle overhemden van Eterna bestellen. De overhemden worden vervolgens gratis bij u thuisbezorgd. Na uw bestelling heeft u dertig dagen bedenktijd en u kunt ook nog eens achteraf bij ons betalen. Dat gebeurt via het betrouwbare systeem van Afterpay. De overhemden zijn van Eterna zijn strijkvrij en kreukvrij. Ze zijn dus makkelijk te onderhouden en kreuken niet. Daarmee voldoen ze aan de moderne standaarden. De overhemden van Eterna worden in drie pasvormen geleverd.


Eterna pasvormen

De eerste pasvorm is de Modern Fit pasvorm. Deze overhemden zijn licht getailleerde overhemden en zijn daarom geschikt voor mannen met een gemiddeld figuur. De maten in deze categorie variëren van 37 t/m 46. Eterna heeft daarnaast ook een Comfort Fit lijn. Dit is een ruimere pasvorm en is daarmee geschikt voor mannen die iets meer body hebben. De maten in deze categorie gaan daarom ook iets verder: 37 tot en met 60. De laatste maten zijn hele grote maten. Wanneer u die wilt bestellen kunt u beste eerst contact opnemen met onze klantenservice. De derde pasvorm is de Slim Fit lijn. Deze overhemden zijn extra getailleerd. Wie meer contouren wilt laten zien en een goed figuur heeft kan voor deze pasvorm kiezen. De maten gaan van 37 tot en met 44. Eterna levert ook overhemden met extra lange mouwen. Deze mouwen kunnen 68 tot 72 centimeter lang zijn.


Bekijk hiernaast alle overhemden van Eterna. We wensen u alvast veel plezier toe bij het winkelen bij Hemdenonline!


Eterna

Eterna Overhemden

 

Eterna overhemden online bestellen


Hieronder kunt u alle overhemden van Eterna bekijken. Dit Duitse merk levert mooie overhemden die gemakkelijk zijn te onderhouden. U heeft de keuze uit drie pasvormen: Modern Fit (getailleerd), Comfort Fit (niet- getailleerd) en Slim Fit (extra getailleerd). Deze overhemden zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor overhemden met extra lange mouwen. Bekijk het gehele aanbod op deze pagina.


Overhemden van Eterna worden GRATIS bezorgd

Foto-tabel  Lijst 

Desc
/e/t/eterna_modern_fit_wit_strijkvrij_overhemd_1100.x187.00_1_2.jpg
/e/t/eterna_comfort_fit_wit_strijkvrij_overhemd_1100.e198.00_voorkant_1.jpg
/m/o/modern_kent_blauw_voorkant_eterna_comfort_fit_langarmhemd_hellblau-454d89f80d3410.jpg
/e/t/eterna_modern_fit_blauw_strijkvrij_overhemd_1100.x177.10.jpg
/d/o/donkerblauw_voorkant_eterna_comfort_fit_langarmhemd_mittelblau.jpg
/z/w/zwart_voorkant_eterna_comfort_fit_langarmhemd_schwarz-4.jpg

Foto-tabel  Lijst 

Desc