Cart is empty
0

Winkelwagen

item(s) - € 0,00

Ledub overhemden

Ledub overhemden


Hemdenonline verkoopt al de overhemden van Ledub. Dit merk staat bekend om de modieuze uitstraling en ontwerpen van haar overhemden. Ledub verkoopt haar overhemden in verschillende pasvormen. Uiteraard is er de Modern Fit pasvorm. Deze overhemden zijn licht getailleerd en meestal strijkvrij. Daarnaast zijn er de Comfort Fit overhemden, deze overhemden zijn nauwelijks getailleerd. Wanneer u liever op de bank ligt en liever niet sport zijn deze overhemden een goede keuze. Ze zijn geschikt voor mannen met een klein buikje. Er is ook een lijn met extra getailleerde overhemden, dit zijn de Tailored Fit overhemden.


Ledub Sleeve 7


Ledub besteed veel aandacht aan overhemden met lange mouwen. Dit zijn de Sleeve 7 overhemden. Deze overhemden zijn verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 48. Ledub is een merk dat al lang verkocht wordt door Hemdenonline. Vanaf het begin werken we al samen met Ledub. De overhemden gingen vanaf de eerste dag al als warme broodjes over de toonbank. Dat komt aan de ene kant door de strijkvrije overhemden (Ledub was één van de eerste merken met strijkvrije overhemden) en aan de andere kant door de overhemden met extra lange mouwen. Ledub steekt namelijk net iets meer moeite in de overhemden met lange mouwen. Veel merken laten het zitten bij witte of blauw overhemden als het op extra lange mouwen aankomt. Maar Ledub heeft hier een groot aanbod in. Wees er wel snel bij want op = op!


Ledub Typisch Nederlands


Het merk Ledub is ooit in 1949 in Budel begonnen. Het is dus inderdaad een merk van Nederlandse bodem, dat maakt het extra bijzonder. Budel is een dorp in Noord-Brabant. Ledub zit altijd bovenop de laatste ontwikkelingen op modegebied. Hierdoor zijn de overhemden altijd aangepast naar de laatste trends. Deze overhemden blijven daardoor altijd bij de tijd. Bij het maken van de overhemden worden ook altijd de beste stoffen gebruikt. De kwaliteit blijft hierdoor gewaarborgd. Wanneer u nog iets wilt weten over deze overhemden laat het ons dan weten, we zullen u uiteraard helpen bij het vinden van uw favoriete overhemd van Ledub.


Ledub online bestellen


Bestel nu uw nieuwe Ledub overhemden online. Hemdenonline bezorgd gratis. U heeft 30 dagen bedenktijd en u kunt veilig achteraf betalen met een acceptgiro. Bestel nu uw nieuwe shirts dus online. De eerste online Ledub specialist in Nederland en België.


Ledub

Ledûb Overhemden

Ledub overhemden


De overhemden van Ledub worden verkocht in drie pasvormen. De modern fit overhemden zijn voor mannen met een gemiddeld postuur bedoeld. De comfort fit overhemden zijn bedoeld voor mannen met een wat breder postuur. Wanneer u erg sportief bent en een goed figuur heeft kunt u voor de tailored fit overhemden kiezen. Ledub is altijd erg bezig met kwaliteit. Daarom kiest men hier altijd voor de allerbeste stoffen. Daarnaast besteed Ledub veel aandacht aan overhemden met extra lange mouwen. De Sleeve 7 overhemden. Deze kunt u ook bij de Gelder Fashion bestellen.


Ledub overhemden online bestellen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc