Cart is empty
0

Winkelwagen

item(s) - € 0,00

 

OLYMP Luxor comfort fit overhemden

OLYMP Luxor comfort fit overhemden hebben een grote pasvorm. Deze hemden zijn uiterst geschikt voor mannen met een voller postuur of voor mannen die van een ruim zittend hemd houden. De pasvorm van de comfort fit shirts is recht. De hemden zijn dus recht getailleerd of ook wel niet getailleerd. OLYMP Luxor comfort fit overhemden zijn zakelijk en modieus, maar de comfort fit hemden zijn ook zeer geschikt voor het dragen op een jeansbroek. Zie er altijd top uit in een OLYMP overhemd.


Strijkvrije OLYMP overhemden


Alle OLYMP Luxor overhemden zijn strijkvrij. Doordat het strijkvrije overhemden zijn, zijn ze ook gelijk kreukelvrij. Omdat de Luxor hemden strijkvrij en kreukvrij zijn ziet u er de hele dag door geweldig uit. Ze zijn zo kreukvrij dat u uw nieuwe strijkvrije OLYMP overhemd direct uit de verpakking aan kunt trekken. In het begin zullen hier nog een paar vouwen inzitten maar deze trekken langszaam weg. Het overhemd strijkt zich als het waren op uw lichaam en de kreukels trekken daarom langszaam weg. Ervaar het nu zelf!


Extra lange mouwen OLYMP


Ook OLYMP Luxor comfort fit overhemden zijn ook leverbaar met extra lange mouwen. De mouwlengte is dan 69 centimeter, hiermee zijn de mouwen dus extra lang. Een normale mouwlengte is 64 centimeter. Hemdenonline.nl is al jarenlang de grootste op het gebied van extra lange mouwen. De pasvorm van OLYMP Luxor comfort fit overhemden met extra lange mouwen zijn hetzelfde als de hemden met een normale mouwlengte. Natuurlijk zijn de OLYMP Luxor comfort fit overhemden met extra lange mouwen strijkvrij.


Grote maten van OLYMP


D
e Luxor comfort fit overhemden zijn er in hele grote maten. De maten beginnen bij maat 38 maar lopen op tot extreem groot (maat 54). Maat 54 is hetzelfde als 6XL. Overhemden in maat 54 van OLYMP hebben een borstomvang van maar liefst 176 cm een taille van 176 centimeter, een rugbreedte van 64 cm, en de lengte van het shirt is dan gelijk ook 95 centimeter. U ziet dat u ook voor extra grote maten kunt terecht bij Hemdenonline. Mocht uw maat er nog steeds niet bij zitten neem dan even contact met ons op.

Olymp Comfort Fit

 

 

OLYMP Luxor comfort fit overhemden

 

Bestel nu uw nieuwe OLYMP comfort fit overhemden online. de Gelder Fashion heeft voor u het grootste aanbod van OLYMP comfort fit hemden.
Luxor comfort fit is leverbaar in maat 38 t/m maat 54 (6XL).
Strijkvrije OLYMP Luxor comfort fit Overhemden.Bestel vandaag nog! GRATIS thuis bezorgd!

 

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc