Cart is empty
0

Winkelwagen

item(s) - € 0,00

 

OLYMP OVERHEMDEN EXTRA LANGE MOUWEN


OLYMP heeft de grootste collectie overhemden met extra lange mouwen. De extra lange mouwen van OLYMP zijn 69 centimeter en zijn hiermee 5 centimeter langer dan de normale mouwlengte. OLYMP levert ook nog overhemden met een extra extra lange mouwlengte van 72 centimeter. Let dus goed op bij het bestellen van deze overhemden. Als het gaat om extra extra lange mouwen staat er duidelijk in de productomschrijving dat het over een mouwlengte gaat van 72 centimeter. Het aanbod van overhemden met een mouwlengte van 72 centimeter is zeer klein.


Strijkvrije overhemden met extra lange mouwen


Zijn de mouwen niet het lastigst te strijken? Wij vinden van wel. Maar gelukkig zijn er dus ook overhemden met extra lange mouwen die strijkvrij zijn. Alle Luxor modern Fit en Luxor comfort fit overhemden met extra lange mouwen zijn strijkvrij. OLYMP Level Five body fit overhemden met extra lange mouwen zijn strijkarm (easycare). Maar als u deze overhemden goed behandeld en na het wassen direct aan een hanger ophangt, hoeft u deze naar alle waarschiijnlijkheid ook niet te strijken. Ervaar het enorme gemak van strijkvrije overhemden. Overhemden van Tendenz zijn niet leverbaar met extra lange mouwen.


Mannen in OLYMP


OLYMP, het overhemdenmerk met de meest dynamische ontwikkeling van de laatste jaren in heel Europa, stelt sinds 1951 internationale normcriteria in de modewereld. OLYMP staat daarbij voor compromisloze kwaliteit bij materiaal en verwerking, uitstekende draag- en onderhoudsvoordelen en tevens een optimale prijs-/prestatieverhouding. En natuurlijk voor een overtuigende modieuze expressie. Door zich consequent te houden aan deze ondernemingsprincipes kon de middelgrote overhemdenspecialist zich meer dan succesvol ontwikkelen en de omzet in een moeilijke kledingmarkt sinds 2000 met 142 miljoen euro  in 2010 meer dan verdrievoudigen. Intussen is OLYMP volgens de cijfers uit het textielpanel van de Nürnberger Gesellschaft für Konsumforschung [maatschappij voor consumentenonderzoek] (GfK) erkende marktleider op het concurrentiegebied van de producentenmerken in Duitsland en ook internationaal op groeikoers.

Met name de strijk- en kreukvrije businesslijn „OLYMP Luxor“ van 100 procent katoen, normale pasvorm of slim line, geniet een toenemende populariteit. Maar ook onderhoudsarme vrijetijdshemden en polo’s behoren tot de productenportfolio. De vier uitgebreide collecties per jaar worden gecompleteerd door kwaliteitsdassen van zuivere zijde, die in kleur en design ton-sur-ton op de businessoverhemden afgestemd zijn en dus een compleet aanbod vanuit één hand mogelijk maken. Bovendien zijn dedassen met nanotechnologie veredeld en bieden dus een verhoogde bescherming tegen vuil en vlekken, waardoor het comfort voor de dragers duidelijk wordt verhoogd. Sedert enkele seizoenen wordt bovendien de jonge businessoverhemdenlijn „OLYMP Level Five body fit“ met Comfort Stretch voor de superslanke en modebewuste man met groot succes op de markt gebracht. Met “OLYMP Knitwear”, waaronder pullovers, slipovers, cardigans, gebreide vesten, voor business en casual en van fascinerende kwaliteit, wordt voor klanten en consumenten vanaf herfst 2011 een volkomen nieuwe dimensie van een soeverein optreden in OLYMP geopend.

Jaarlijks worden meerdere miljoenen stuks aan overhemden, polo’s en dassen geproduceerd. Hierbij is OLYMP van zijn verplichting als ondernemer doordrongen en neemt de sociale verantwoordelijkheid in de productiebedrijven overal ter wereld zeer serieus. Het hoogste streven is steeds, dat OLYMP producten niet alleen ecologisch onberispelijk en kwalitatief hoogwaardig, maar tevens in sociaal georiënteerde bedrijven volgens ergonomische arbeidsnormen worden vervaardigd. De internationale OLYMP partnerbedrijven beschikken dus over het globaal erkende en meest gewaardeerde kwalificatiecertificaat SA 8000:2001. Bovendien heeft OLYMP zich door het lidmaatschap van het Business Social Compliance Initiative (BSCI) verplicht om zich te houden aan verstrekkende sociale normen bij de vervaardiging van zijn producten.

OLYMP producten moeten eveneens voldoen aan veelomvattende eisen van humane ecologie volgens de Öko-Tex-standaard 100. Aan de wetenschappelijk gefundeerde parameters, die het onafhankelijke en gerenommeerde textielonderzoeksinstituut Schloss Hohenstein in Bönnigheim/ Duitsland vaststelt voor geregelde toetsing op schadelijke stoffen, wordt bij OLYMP sedert 1993 absoluut betrouwbaar voldaan.

Naast een continue verzorging van de thuismarkt Duitsland exporteert OLYMP meer dan 30 procent van de productie van overhemden, polo’s, dassen in meer dan 40 landen ter wereld. Naast de westelijke exportlanden als België, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland behoren hierbij ook Scandinavië en Oost-Europese staten als Kroatië, Polen, Roemenië, Rusland en China.

Iedereen kent die speciale momenten in het leven: de momenten van succes, van geluk en tevredenheid. Een zeer exclusieve toestand, waarin men zich zogezegd „op zijn persoonlijke OLYMPus” bevindt en spreekwoordelijk in de wolken zweeft. De innovatieve overhemdenproducent uit Bietigheim-Bissingen maakt deze metaforische overwegingen tot een eigentijds motto voor zijn onmiskenbare merkstrategie. „Mannen in OLYMP“ zijn succesrijk, stellen prijs op een modieuze, kwalitatief hoogwaardige look en slaan in iedere levenssituatie een perfect figuur.

Onder dit motto wordt sinds meerdere seizoenen ook het strategische reclameoffensief in het populairste Nederlandse nieuwsmagazine ELSEVIER uitgevoerd. Met meerdere miljoenen collectieinlays van meerdere pagina’s wordt steeds in de gereserveerde periode de hoogste reclamedruk onder de producenten van herenkleding gegenereerd, waardoor de bekendheidsgraad van de onderneming alsook de sympathie voor het product en de wens het ook te bezitten onder de hoogwaardige producten significant verhoogd worden.

OLYMP Extra lange mouwen

Extra lange mouwen van OLYMP

OLYMP extra lange mouwen

 

Hemdenonline heeft het grootste aanbod in overhemden met extra lange mouwen van OLYMP!
Let goed op op uw pasvorm. Zoekt u een overhemd met extra lange mouwen in een modern fit, comfort fit of body fit pasvorm?
OLYMP levert overhemden met extra lange mouwen namelijk in deze 3 pasvormen.

Bestel OLYMP overhemden met extra lange mouwen online!

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc