Cart is empty
0

Winkelwagen

item(s) - € 0,00

OLYMP luxor 2016

OLYMP Luxor modern fit


De Luxor modern fit overhemden zijn de meest verkochte overhemden uit het OLYMP assortiment. Deze lijn van OLYMP is modieus, stijlvol en toch ook spotief, maar vooral zakelijk een perfect overhemd. Alle OLYMP Luxor overhemden hebben een borstzakje met logo (tenzij speciaal aangegeven), daarnaast zijn alle manchetten verstelbaar en met manchetknopen te dragen.


Strijkvrije OLYMP overhemden

Alle OLYMP Luxor overhemden zijn strijkvrij. Doordat het strijkvrije overhemden zijn, zijn ze ook gelijk kreukelvrij. Omdat de Luxor hemden strijkvrij en kreukvrij zijn ziet u er de hele dag door geweldig uit. Ze zijn zo kreukvrij dat u uw nieuwe strijkvrije OLYMP overhemd direct uit de verpakking aan kunt trekken. In het begin zullen hier nog een paar vouwen inzitten maar deze trekken langszaam weg. Het overhemd strijkt zich als het waren op uw lichaam en de kreukels trekken daarom langszaam weg.

Extra lange mouwen OLYMP

OLYMP Luxor modern fit overhemden zijn ook leverbaar met extra lange mouwen. De mouwlengte is dan 69 centimeter, hiermee zijn de mouwen dus extra lang. Een normale mouwlengte is 64 centimeter. Hemdenonline.nl is al jarenlang de grootste aanbieder op het gebied van extra lange mouwen. De pasvorm van OLYMP Luxor modern fit overhemden met extra lange mouwen zijn hetzelfde als de hemden met een normale mouwlengte. Natuurlijk zijn de OLYMP Luxor modern fit overhemden met extra lange mouwen strijkvrij.

OLYMP Slim Line

Slim Line overhemden is de oude naam voor OLYMP modern fit. De naam is nu al bijna 3 jaar geleden verandert van Slim line naar modern fit. Tot april 2015 hadden beide overhemden een oranje label. Nu is het Luxor modern fit label in het zwart. Het oude vertrouwde oranje Slim Line etiket is nu helemaal vervangen. Sinds de nieuwe Herfst collectie van 2015 zijn het zwarte etiketen met de naam modern fit. 

Olymp Modern Fit

 OLYMP Luxor modern fit

OLYMP Luxor modern fit overhemden


OLYMP Luxor modern fit overhemden zijn altijd strijkvrij en kreukvrij.
Leverbaar in maat 37 t/m 48. Ook met verkrijgbaar in extra lange mouwen.

Bestel vandaag nog uw OLYMP overhemd online

GRATIS bezorgd!

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc