Cart is empty
0

Winkelwagen

item(s) - € 0,00

Seidensticker overhemden

Seidensticker overhemden


Seidensticker overhemden zijn een echt begrip in Europa. Dit merk is al jarenlang marktleider op het gebied van zakelijke overhemden. Seidenstciker staat voor kwaliteit en comfort. Wat een Seidensticker overhemd zo bijzonder maakt is de extreem hoge aandacht die de fabrikant aan kwaliteit geeft. Zij bevestigen de knopen zo goed dat deze onmogelijk kunnen loslaten van het overhemd. Hemdenonline heeft voor het complete aanbod van Seidensticker overhemden online staan. Er is altijd een overhemd beschikbaar dat bij u past.


Seidensticker Splendesto


Het aanbod van Seidensticker bestaat voor een groot deel uit de Splendesto overhemden. Deze lijn is zeer zakelijk, modieus en geschikt voor iedereen. Deze hemden hebben de Regular Fit pasvorm. Deze pasvorm is een kruising tussen de huidige moderne pasvorm en de klassieke pasvorm zoals we die al jaren kennen. De pasvorm past zich namelijk aan naar mate de maat groter wordt, als de maat groter wordt dan zal de pasvorm steeds minder getailleerd zijn en wijder worden. Hierdoor is dit dus het perfecte overhemd voor iedereen. Zit uw overhemd er ook tussen? De Seidensticker Splendesto overhemden zijn altijd strijkvrij en kreukvrij, hebben altijd een borstzakje, en zijn geproduceerd van 100% katoen.


Seidensticker Schwarze Rose


Schwarze Rose is een zeer klassieke, maar toch enorm moderne lijn van Seidensticker. U herkent deze speciale lijn van Seidensticker aan het speciale logo. Op sommige overhemden vindt u dit Schwarze Rose logo op de buik. In 1968 kwam Gerd Seidensticker zelf met deze lijn, die revolutionair en gedurfd was. Vele jaren later zijn de Schwarze Rose overhemden een boegbeeld voor het merk Seidensticker. De Schwarze Rose overhemden zijn Slim Fit, dit wil zeggen dat de hemden getailleerder zijn dan de Regular Fit overhemden. De Schwarze Rose hemden hebben nooit een borstzakjee en zijn allemaal strijk en kreukvrij. De maten gaan van maat 37 t/m 46. Ervaar deze prachtige overhemden nu zelf. Bestel uw nieuwe Schwarze Rose overhemd online en ervaar zelf die geweldige kwaliteit.


Seidensticker UNO


De Seidensticker UNO overhemden zijn ook Regular fit en hebben dus dezelfde pasvorm als de Splendesto overhemden. Het verschil is dat de Seidensticker UNO overhemden een stuk goedkoper zijn dan de Splendesto overhemden. Dit heeft niks met de kwaliteit te maken. Want deze is net zo perfect. Het verschil is echter dat deze overhemden niet strijkvrij en kreukvrij zijn. Wel zijn deze hemden gemakkelijk te onderhouden. Strijken gaat heel erg gemakkelijk. De maten van de Seidensticker overhemden gaan van maat 37 t/m 48. De Seidensticker UNO overhemden zijn eigentijds en hebben een compleet eigen lijn. Ervaar deze geweldige overhemden nu zelf. Bestel ze nu online!

 

Seidensticker UNO Super Slim

De UNO Super Slim overhemden zijn de meest gewaagde overhemden uit het assortiment van Seidensticker. Deze zijn zoals de naam zelf al zegt Super Slim. Extra getailleerde overhemden dus. U moet wel bij de lijn oppassen want de meeste overhemden zijn strijkvrij en kreukvrij. Maar er zijn ook UNO Super Slim overhemden die dit niet zijn. Deze zijn strijkarm en gemakkelijk te onderhouden. Door dat deze overhemden extra getailleerd zijn, hebben ze ook een aanzienlijke stretch in de stof. Mede door deze stretch zit uw overhemd perfect en strak op het lichaam. Maar door deze stretch toch comfortabel. Bestel vandaag nog uw nieuwe Seidensticker UNO SUper Slim overhemden online en ervaar deze geweldige shirts nu zelf.

Seidensticker

Seidensticker overhemden

Seidensticker overhemden

NIEUW!! Alles is verandert bij Seidensticker. Seidensticker heeft nu 5 nieuwe pasvormen!!
COMFORT   -   MODERN   -    TAILORED   -   SLIM   -   X-SLIM

 

Ervaar de kwaliteit, bestel uw nieuwe overhemden online

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc