Cart is empty
0

Winkelwagen

item(s) - € 0,00
Shop By
Tailering
 1. Ruim
 2. Normaal
Mouwlengte
 1. Normaal
 2. Kort
Color
 1. Blauw
 2. Wit
Borstzakje
 1. Met
Boord
 1. Kent
Model
 1. Comfort
Maat
 1. 39
 2. 40
 3. 41
 4. 42
 5. 43
 6. 44
 7. 45
 8. 46
 9. 47
 10. 48
 11. 50
 12. 52
 13. 54
Prijs
 1. € 59,95 - € 59,95
Merken
 1. Seidensticker

Seidensticker UNO


SEINDENSTICKER UNO OVERHEMDEN


De Seidensticker uno overhemden zijn van een zeer hoge kwaliteit, maar dan toch een stuk goedkoper dan de overige hemden. De Uno overhemden hebben een perfect pasvorm. Deze verandert nagegoeg de maat groter of kleiner wordt. De Seidensticker UNO overhemden zijn niet strijkvrij maar strijkarm. De Uno hemden zijn allemaal voorzien van een borstzakje. Ervaar de geweldige kwaliteit zelf.  Met deze overhemden bespaart u ook nog eens een hoop geld want deze shirts zijn een stuk goedkoper.

Seidensticker UNO Regular Fit


De pasvorm van de UNO hemden passen zich aan, dit wil zeggen hoe groter de maat, des te minder getailleerd de hemden zijn. Dus bij een kleine maat zijn de hemden getailleerd en bij een grote maat zijn ze niet of nauwelijks getailleerd. Deze hemden zijn dus geschikt voor iedereen.


Heren overhemden

De Seidensticker UNO is een echt heren overhemd. Door de ideale pasvorm en de klassieke zakelijke uitstraling is dit een echt heren overhemd. De Uno heren overhemden zijn in vele kleuren leverbaar. Uiteraard worden de witte overhemden het meest verkocht, maar de witte overhemden zijn er dan ook weer in vele uitvoeringen, verschillende boordjes en afwerkingen. Heren, bestel nu uw nieuwe Seidensticker UNO overhemden hier online.


Strijken Seidensticker UNO overhemden

Deze overhemden zijn niet strijkvrij. Maar als u deze na het wassen direct ophangt op een hanger zal strijken bijna niet meer nodig zijn. U zult direct ervaren dat het strijken van de overhemden dan ook heel gemakkelijk gaat.

Comfort fit

Comfort

Seidensticker comfort

Comfort hemden van Seidensticker zijn de ruimste hemden van dit geweldige merk. Deze hemden zijn extra ruim getaileerd en gaan van maat 39 t/m 54. De hemden zijn strijkvrij en kreukvrij, en zijn allemaal voorzien van een borstzakje.


Bekijk de hele Seidensticker comfort collectie nu hier, en bestel online!

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc