Cart is empty
0

Winkelwagen

item(s) - € 0,00

Seidensticker Splendesto overhemden

Seidensticker Splendesto overhemden


Splendesto overhemden van Seidensticker zijn het paradepaardje van dit geweldige merk. De Splendesto overhemden zijn dan ook de meest bestelde overhemden. Dit komt mede door de ideale pasvorm, de maatvoering is dan ook geschikt voor de meeste mannen. De maten van de splendesto shirts varieëren van maat 37 t/m maat 48. Maar de Seidensticker Splendesto overhemden zijn er ook in hele grote maten. Deze maten gaan t/m 54. Als u een Splendesto overhemd koopt bent u verzekerd van kwaliteit en verlost van het strijken. Alle Seidensticker Splendesto overhemden zijn voorzien van een borstzakje, tenzij anders aangegeven.

Splendesto overhemden pasvorm


De overhemden van Seidensticker Splendesto zijn anders dan de andere merken die wij u aanbieden bij Hemdenonline. De pasvorm van deze hemden verandert naar mate de maten groter worden. Bij de kleinere maten zijn de hemden getailleerd. Des te groter de maat wordt, des te minder wordt de taillering. Daarom zijn de Seidensticker Splendesto overhemden geschikt voor de meeste mannen. Waarschijnlijk zit uw ideale overhemd er ook tussen. Probeer zo'n schitterend overhemd eens zelf uit.

 

Seidensticker online shop

Wij zijn trots op een merk als Seidensticker. Daarom hebben we een aparte Seidensticker online shop in de Hemdenonline shop gemaakt. Dit merk verdient namelijik deze aandacht. Bestel daarom al uw Seidensticker overhemden in deze online shop. Hemdenonline verstuurt uw Seidensticker overhemden GRATIS naar elk gewenst adres in Nederland. U heeft 30 dagen bedenktijd. Allemaal goede redenen om bij Hemdenonline te bestellen.

Modern fit

Seidensticker Splendesto overhemden


seidensticker modern


Nieuw!! Seidensticker Splendesto is vervangen door "MODERN". Modern staat voor strijkvrij, kreukvrij, borstzakje, 100% katoen en een zeer groot aanbod. De Splendesto was het best verkopende shirt. Maar Seidensticker Modern zal dit zeker gaan verbeteren.


MODERN overhemden van Seidensticker bestelt u makkelijk en zonder zorgen online

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc