Cart is empty
0

Winkelwagen

item(s) - € 0,00

Seidensticker Uno Super Slim

 

SEIDENSTICKER UNO SUPER SLIM


De Seidensticker uno super slim overhemden zijn extra getailleerd en zeer modieus. Deze lijn wijkt daardoor behoorlijk af van de klassieke hemden die u gewent bent van het Seidensticker overhemden assortiment. De grote kracht van deze Uno Super Slim overhemden is dat een groot gedeelte van deze collectie strijkvrij en kreukvrij is. Mede hierdoor zijn deze overhemden vooruitstrevend, revolutionair en een succes. U gaat er geweldig uitzien in deze strakke Uno Super Slim overhemden.


Nu strijkvrij


De Super Slim hemden van Seidensticker zijn nu strijkvrij! Ook de slanke mannen zoals u hoeven niet meer te strijken.


Strijkevrije extra getailleerde overhemden


Het is echt heel uniek dat een groot gedeelte van deze collectie strijkvrij en kreukvrij is. Waar andere merken de stretch overhemden nog niet strijkvrij krijgen lukt Seidensticker dit wel. Bij Hemdenonline zijn we dus zeer tevreden met deze schitterende, modieuze lijn van Seidensticker.


Seidensticker overhemden


De Seidensticker overhemden zijn er voor iedereen. Voor de mensen met een kleiner budget zijn er de goedkope Seidensticker Uno overhemden. Deze overhemden hebben dezelfde kwaliteit als de Splendesto overhemden van Seidensticker, alleen zijn deze niet strijkvrij maar strijkarm. Heel gemakkelijk te strijken dus. De Seidensticker Splendesto overhemden zijn er voor iedereen. Deze overhemden zijn strijkvrij en de pasvorm past zich aan de grote van de maat aan. Des te groter de maat des te minder getailleed de overhemden worden. De Seidensticker Schwarze Rose overhemden zijn natuurlijk erg speciaal. Deze lijn is getailleerd en is strijkvrij, maar vooral zeer modern, stijlvol en zakelijk.


SEIDENSTICKER UNO SUPER SLIM ONLINE BESTELLEN


Neem geen enkel risico. Bij Hemdenonline kunt u veilig online bestellen. U kunt achteraf betalen per acceptgiro, verzorgd door Afterpay. U kunt uw spullen (nieuwe overhemden) binnen 30 dagen retour sturen. Uw nieuwe Seidensticker Uno Super Slim overhemden worden GRATIS bij uw thuisbezorgd.

Slim

SLIM fit

 

SEIDENSTICKER SLIM NU STRIJKVRIJ!!


Extra getailleerde overhemden met een perfecte stretch, dat zijn de Seidensticker SLIM overhemden. De SLIM overhemden zijn ook strijkvrij en kreukvrij leverbaar. Dit is zeer uniek. Ervaar de extra getailleerde overhemden van Seidensticker.

SEIDENSTICKER SLIM HEMDENFoto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc