Cart is empty
0

Winkelwagen

item(s) - € 0,00

Schwarze Rose

Seidensticker Schwarze Rose


De Schwarze Rose overhemden is de grote trots van Seidensticker. Deze lijn overhemden is bedacht door Gerd Seidensticker zelf. In 1968 kwam dit revolutionaire hemd al op de markt. Dit was direct een van de meest succesvolle lijnen overhemden na de oorlog. De Schwarze Rose logo was nadrukkelijk aanwezig links boven de taille rand. Een speciale plek voor dit schitterende merk om een logo te plaatsen.


Schwarze Rose heren overhemden


Deze heren overhemden zijn stijlvol, zakelijk, revolutionair, getailleerd, gewaagd, kreukvrij en strijkvrij. De Schwarze Rose is een echt heren overhemd, maar niet geschikt voor iedereen. De maten gaan van maat 37 t/m 46. Door deze taillering vallen de mannen met een flinke buik af. De Schwarze Rose is er voor elke gelegenheid. Draagt u een kostuum met stropdas, een kostuum zonder stropdas, of eens jeans. Een schwarze Rose shirt kan met alles gecombineerd worden.

 

Black Rose

 

Welke naam is het nu eigenlijk? Gaat het om een zwarte roos, black rose of toch gewoon Schwarze Rose? Wij vinden het lastig hoe we deze lijn moeten noemen. Black Rose is een enorm begrip in Engeland, dat is best knap voor een Duits merk. In Nederland kent men geen zwarte roos. Dit is geen begrip. Maar Black Rose ook niet. Daarom heeft Hemdenonline besloten gewoond de Duitse naam te gebruiken: Schwarze Rose.

 

Slim Fit overhemden


De Schwarze Rose overhemden zijn allemaal Slim Fit en hebben geen borstzakje. Slim fit overhemden van Seidensticker zijn getailleerd en sluiten dus beter aan op het lichaam. Deze modellen passen zich niet aan naar mate de maat groter wordt. De Schwarze Rose Slim Fit overhemden blijven getailleerd. Bestel nu uw nieuwe Schwarze Rose overhemd online. Hemdenonline bezorgt uw bestelling gratis bij thuis en u heeft 30 dagen bedenktijd.

Tailored fit

Tailored fit


Seidensticker tailored overhemden


Een nieuwe naam voor Schwarze Rose is Seidensticker Tailored. Deze geheel nieuwe lijn van Seidensticker heeft nar onze verwachting de aller grootste doelgroep qua pasvorm. Het zit overal precies tussen in. Daar waar de body/Slim fit hemden te strak zitten is er nu de Tailored fit.


Seidensticker Tailored online bestellenFoto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc