Cart is empty
0

Winkelwagen

item(s) - € 0,00

Global 5 T-shirts


T-Shirts van Global 5


Bent u al bekend met de geweldige T-shirts van Global 5? Dit merk is een echte specialist op het gebied van T-shirts en ze maken dan ook echt geweldig goede T-shirts. Vooral wanneer u eens naar de verhlouding tussen prijs en kwaliteit gaat kijken. Voor relatief weinig geld krijgt u twee geweldige T-shirts van Global 5. De shirts worden per tweetal verkocht en die heeft u al voor 24,95 euro. Wat maakt deze shirts nou anders dan andere T-shirts? De shirts van Global 5 zijn net iets langer dan die van andere merken en daarnaast ontbreekt het etiket in de nek. De informatie is namelijk aan de binnenkant geprint op het shirt. Zo heeft u geen last meer van gekriebel in de nek. Dat maakt Global 5 een uitstekende keuze voor uw T-shirts!


T-shirts met ronde hals of V-hals


Global 5 levert een ruime aanbod aan verschillende soorten T-shirts. U heeft de keuze uit meerdere kleuren en meerdere soorten halzen. Deze verschillende soorten T-shirts hebben allemaal een jongensnaam gekregen. Max is het T-shirt met een ronde hals en een hoge boord (2,5 cm). Max wordt ook per 2 shirts verpakt. Sam is een T-shirt dat ook een ronde hals heeft maar een lage boord (1 cm). Uiteraard ook per tweetal verpakt. De Raf is een ander T-shirt. Dit shirt heeft een V-hals en een lage boord (1 cm), ook per 2 verpakt. Cas is een T-shirt met een diepere V-hals en een lage boord (1 cm) en, je raad het al, ook per 2 verpakt. Nieuw in het assortiment van Global 5 is de Bob. Dit T-shirt heeft een diepe V-hals met een smalle boord (1 cm) is van 95% katoen en 5 stretch, en zit dus perfect op het lichaam. Let op: deze zijn per stuk verpakt en dus NIET per tweetal.

Global 5

T-shirts van Global 5


T-Shirts van Gloabel 5


De T-shirts van Global 5 zijn sinds het prille begin van de webwinkel een groot succes bij Hemdenonline. Het ging destijds nog om een jong, nieuw merk in de textielbranche. Inmiddels is Global 5 een echt begrip als T-shirt merk. Hemdenonline raadt u dan ook van harte deze T-shirts aan, en we wensen u alvast veel online winkel plezier toe. U heeft de keuze uit meerdere soorten shirts, deze hebben allemaal een jongensnaam. U kunt kiezen uit Max, Sam, Raf, Cas en Bob.


Bestel nu Global 5 T-shirts onlineFoto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc